HLADAN TUŠ NA MARAKANI: Zvezdi preti ŽESTOKA KAZNA!

Autor:

Sport

18.03.2022

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči nastavka bitke za odbranu "duple krune".

HLADAN TUŠ NA MARAKANI: Zvezdi preti ŽESTOKA KAZNA!

Foto: Starsport

Detalj pred meč Zvezda - Rendžers

Crvena zvezda se na častan način oprostila od Lige Evrope, trijumfom nad Rendžersom rezultatom 2:1 na Marakani, a aktuelnom prvaku Srbije preti kazna od strane FSS.

Naime, klubu iz Ljutice Bogdana, ali i kruševačkom Napretku, dat je rok da se do sledeće sednice Disciplinske komisije izjasne zbog saopštenja dostavljenih medijima.

Crveno-beli iz Beograda i Kruševca su komentarisali suđenje na mečevima Spartak - Partizan i Napredak - Proleter, a time su prekršili član 87 Disciplinskog pravilnika.

Zaprećene kazne su:

Igrač, trener, odgovorni funkcioner kluba, član rukovodstva kluba i saveza, koji daje izjave u sredstvima javnog informisanja o suđenju, kazniće se:

- novčano

- zabranom igranja, odnosno, vršenja funkcije u trajanju do šest meseci

- a u težim slučajevima do godinu dana

Podsetimo da je burna reakcija Zvezde isprovocirana penalom koji je dosuđen Večitom rivalu na Gradskom stadionu u Subotici kada je u finišu meča oboren Nemanja Jović. Siguran "sa kreča" bio je Bibras Natho, pa su crno-beli odneli tri boda sa severa Srbije...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NEUTRALAN

18.03.2022 10:06

CIGANIMA JE SVE DOZVOLJENO ! LICEMERI ,OTIMACI