NISU SAMO GOLOVI! Vlahović radi za Juventus fenomenalnu stvar!

Autor:

Sport

09.02.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija i odlično razumevanje sa Dušanom Vlahovićem u napadu Juventusa, moglo bi da Paulo Dibalu zadrži u Torinu i nakon leta.

NISU SAMO GOLOVI! Vlahović radi za Juventus fenomenalnu stvar!

Foto: Printscreen/Twitter

Dušan Vlahović

Navodno je saradnja sa Vlahovićem naterala Dibalu na razmišljanje, on želi da bude deo velikog tima, pa bi to olakšalo pregovore oko novog ugovora.

Argentinac je slobodan na leto, pregovori dugo traju, njemu je Juventus prva opcija, ali ljut je zbog promena osnova ranijeg dogovora. Navijači apeluju na klub da izađe Dibali u susret, ali problem nije samo visina plate već i provizija za agenta Antuna.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

On je tražio veliki novac, direktor Juventusa Arivabene je reagovao smanjenjem ponude Dibali, oko osam miliona maksimum neto, plus par vezanih za bonuse. Dibala je očekivao 10 po sezoni i to bi mogao da bude problem.

Nije tajna da je nezadovoljan, iako voli Juventus i navijače čiji je idol. Sigurno je da, ako odluči da ode neće ostati u Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading