REŠILE DA PROGOVORE: Bivši trener Partizana optužen za seksualno zlostavljanje više žena!

Autor:

Sport

31.01.2022

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantne vesti stužu iz Izraela...

REŠILE DA PROGOVORE: Bivši trener Partizana optužen za seksualno zlostavljanje više žena!

Foto: Republika

Stadion Partizana

Nekadašnji trener Fudbalskog kluba Partizan, Avram Grant optužen je za seksualno zlostavljenja više žena.

U istraživačkoj emisiji „Izlaganje” Kanala 12, novinar Haim Etgar izneo je skoro sat vremena svedočenja nekoliko žena koje su optužile Granta da je koristio svoj istaknuti položaj da pokuša da ih primora na seksualne odnose.

Jedna od oštećenih žena je izjavila da je u junu 2020. godine Grant pozvao u svoj stan u Tel Avivu sa ponudom da joj pomogne da nađe posao.

- Opusti se i skini se. Mislila sam da se šali. Sedela sam daleko od njega, na ivici kauča. Zamolio me je da priđem bliže i pokušao da me zagrli, stvarno me zgrabio i nije pustio - rekla je žena, koja je tada imala 22 godine.

 

 

Ona je pred kamarama iznela šokantne detalje:

- Osećala sam se neprijatno, stavio je ruku na moju butinu i sećam se da sam odmah pomerila ruku. Posle nekoliko sekundi razgovora, uhvatio me je za vrat, kao da me guši, okrenuo glavu prema sebi i pokušao da me poljubi na silu - rekla je ona.

Tokom bogate trenerske karijere, Avram Grant je u domovini trenirao Hapol Petah Tikvu, Makabi Tel Aviv i Hapoel iz Haife. Inostranu karijeru uglavnom je provodio u Engleskoj sedeci na klupi londonskog Čelzija, Portsmuta i Ves Hema, a 2012. godine bio je i trener beogradskog Partizana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading