FOLIRAO POVREDU: Prva zvezda IZBAČENA iz reprezentacije!

Autor:

Sport

02.09.2021

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Maroka biće značajno oslabljena pred nastupajući kvalifikacioni ciklus.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hakim Zijeh i Dušan Tadić u dresu Ajaksa

Naime, prva zvezda ove afričke selekcije Hakim Zijeh odstranjen je iz tima odlukom selektora Vahida Halihodžića. On je objasnio da je as Čelsija odbio da igra pod izgovorom da je povređen, a potom nije hteo ni da uđe na teren sa klupe, nezadovoljan činjenicom da je rezerva.

- Po prvi put sam u trenerskoj karijeri video da jedan reprezentativac odbija da igra i da se pretvara da je povređen. Doktori su bili jasni i rekli su da može igrati meč sa Ganom, ali je on odbio. Potom je odbio i da se zagreva i uđe u igru jer je bio zamena. Ja takvo ponašanje ne prihvatam, ili si 100 posto tu ili nisi nikako - poručio je bosanski strateg koji sedi na klupi reprezentacije Maroka.

Zijehu ovo nije prvi put da krši disciplinu u reprezentaciji.

- Na poslednja dva okupljanja nije bio disciplinovan. Ne izgleda mi kao igrač koji želi mesto u reprezentaciji za Svetsko prvenstvo. To neću tolerisati. Kasnio je na okupljanje i odbio je da trenira. Odgovor zašto ga nema je jasan, za mene je nacionalni tim svetinja i niko se ne sme igrati sa tim. Ovo nije ponašanje jednog lidera tima - zaključio je popularni Vaha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading