PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Heroja Partizana samo korak deli od PET KILA KIFLICA!

Autor:

Sport

14.08.2021

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Heroj beogradskog Partizana u meču protiv ruskog Sočija, Igor Vujačić živi najslavnije dane svoje karijere u Srbiji.

Republika

Foto: Starsport

Zanimljiva ponuda...

Naime, apsolutni junak crno-belih je pre nego što je postigao pobedonosni gol u penal seriji sprečio čist pogodak Sočija u prvom produžetku meča u Humskoj.

- Zamislite, bio mi je ovo prvi penal u karijeri i odmah odlučujući. Dobro, možda sam izveo neki u petlićima i kadetima Zete - rekao je Vujačić za Sportski žurnal i dodao:

- Vežbajući na treningu, bolje mi je išlo kada sam tukao na levu stranu. Još kada sam video da golman Sočija ide na drugu stranu, to je bilo to. Što se tiče čestitki, telefon se usijao. Navijači zovu, nude pet kilograma kiflica. A to traje otkako sam Brežančiću rekao: - Rajko, gde su kiflice?

Podsetimo, Partizan u četvrtak gostuje Santa Klari u okviru plej-ofa kvalifikacija za Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
laki

16.08.2021 07:44

Pitam Mariniku sta misli o streljanju djaka i ostalih civila u Kragujevcu, sta misli o streljanju u Kraljevu, sta misli o satiranju svih srpskih sela u okolini Srebrenice i klanju 3500 Srba u njima, i musko i zensko i dece. Dete zi sada ima 17-18 godina, da li si mu ista rekla o svim tim zlocinima? Koliko su sSrpskih porodica satrli. Tebe odsečene srpske glave ne interesuju, ali zato zalus za muslimanskim zrtvama koji su tokom rata izginuli u borbama sirom Bosne , onda njihove posmrtne ostatke sahranjivali u Srebrenici. Niko negovori da u Srebrenici nije bio zlocin. Bio je, ali ne i genocid. To je dokazala i nezavisna medjunarodna komisija sastavljena od kompetentnih ljudi. Zi Marinika za to nisi kompetentna. Iznosis samo ono sto ti diktiraju oni koji su stvarno cinili genocide nad srpskim narodom. Svidjalo se to tebi ili ne, jedino je genocid u 20. Veku ucinjen nad srpskim narodom.