PROCURILO: Dve čudne KLAUZULE Mesijevog ugovora! PSŽ MORAO DA PRISTANE - neke mečeve će moći da NE IGRA!

Autor:

Sport

11.08.2021

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Argentinac Lionel Mesi imao je posebne zahteve za Pari Sen Žermen koje su morale da uđu u ugovor.

Republika

Foto: TwitterPrintscreen/Paris Sainr-German

Lionel Mesi

Nakon 21. godine Lionel Mesi je napustio Barselonu i preselio se u Pariz gde je potpisao ugovor sa tamošnjim velikanom, Pari Sen Žermenom sa kojime ide na osvajanje Lige šampiona.

Jasno je da su katarski vlasnici pariskog kluba bili spremni da mu ispune svaku želju, samo da Mesi dođe na Park prinčeva. Kako javlja "TyC Sports" Argentinac je u ugovor sa “svecima” uneo dve, za njega, bitne klauzule.

Naime, u ugovor je uneto da je reprezentacija Argentine prioritet, bez obzira na to da li se radi o takmičarskim ili prijateljskim utakmicama.

Podsetimo, “gaučose” u septembru očekuju tri meča, protiv Venecuele, Brazila i  Bolivije. Uz to je nedavno stigao do prvog trofeja sa reprezentacijom, osvojivši Kopa Amerika. Ne želi, očigledno na tome da stane.

 

 

Takođe, prihvaćen je i zahtev Mesija da medicinski tim argentinske reprezentacije ima pristup prostorijama PSŽ. Što je poprilično čudan zahtev, ali to nikako nije mogla da bude kočnica za Mesijev dolazak u Pariz. 

Mesi je do sada odigrao 151 meč za Argentinu i postigao je 76 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading