UZNEMIRUJUĆE SCENE: Nisu mislili na na Eriksenovu porodicu - STIGLO IZVINJENJE!

Autor:

Sport

13.06.2021

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanska stanica BBC uputila je izvinjenje gledaocima zbog toga što su tokom prenosa meča Danska - Finska, gledali potresne prizore borbe za život Kristijana Eriksena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Scena sa stadiona u Kopenhagenu kada se ukazivala pomoć Eriksenu

Mnogi navijači i gledaoci širom Evrope su već osudili organizatore prenosa koji su uprkos mučnom prizoru gotovo sve vreme snimali onesvešćenog Eriksena i njegovu dramu, a BBC je bila jedna od televizija koja je slala signal sa "Parkena" milionskom auditorijumu.

Tako su gledaoci mogli da vide uplakane i šokirane igrače Danske koji su stajali iznad svog druga, i Eriksenovo gotovo obamrlo telo, kao i lekare koji su se nadljudskim naporima borili za njegov život, čak ga i izgubili u jednom trenutku.

Uznemirujuće scene su obišle svet, šteta je učinjena, a BBC je jedna od prvih TV kuća koja je uputila izvinjenje, prenose danski mediji.

- Izvinjavamo se svima koje su uznemirili prizori u TV prenosu. Snimke unutar stadiona kontroliše UEFA, koja je dobavljač, a čim je utakmica odložena, skinuli smo sve snimke što je pre moguće - rečeno je iz nacionalnog britanskog emitera, uz želje za što brže ozdravljenje danskog fudbalera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading