PODRHTAVA "KARAĐORĐE": Lalatović doveo SEDAM pojačanja u JEDNOM danu!

Autor:

Sport

02.11.2020

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stigle i zvanične potvrde.

RepublikaFoto: Starsport
Trener Lalatović

Vojvodina je u jednom danu predstavila sedam novih imena, od kojih se očekuje da u budućnosti predstavljaju okosnicu tima. Profesionalne ugovore sa novosadskim superligašem potpisalo je sedam fudbalera iz svoje omladinske škole.

Na vernost Lalama, obavezali su se: krilni napadač Vladan Novevski (2002. godište), napadač Vukašin Bogdanović (2002), štoper Veljko Bogdanović (2002), krilni napadač Nemanja Ivanović (2002), štoper Veljko Jelenković (2003), ofanzivni vezista Uroš Kabić (2004) i štoper Milan Majstorović (2005. godište).

– Našim mladim igračima želim da nastave svojim putem i da što pre postanu standardni prvotimci Vojvodine. Pored njih, postoji još čitav niz igrača koji strpljivo čekaju na to da i oni potpišu ugovore sa svojim voljenim klubom. Ovo je ujedno dokaz toga kako radi omladinska škola "Ilija Pantelić" i kakve rezultate postiže zajedno sa nama ostalima iz kluba – rekao je v.d. predsednika Vojvodine Dragoljub Samardžić.

Direktor omladinske škole "Ilija Pantelić" Duško Grujić naglašava da je podmladak Vojvodine u prethodnom periodu "bio oštećen odlaskom pojedine dece u Beograd".

– Zahvaljujući ovim momcima, nastavili smo sa kvalitetnim radom i iznedrili igrače koji su potpisali profesionalne ugovore. U skorije vreme, biće još onih koji će potpisati stipendijske ugovore – istakao je Grujić, dodavši da nove profesionalce karakterišu talenat, veliki rad i ljubav prema klubu.

Nema sumnje da je trener Nenad Lalatović dobio veliki zalog za budućnost, ali će, budući na veliku konkurenciju u "A" timu Novosađana, neko od ovih momaka biti prosleđen na dokazivanje u drugu sredinu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading