NIKAD BRUTALNIJE PO PARTIZANU: Lalatović u TRANSU, šta će na OVO reći "Grobari"?

Autor:

Sport

29.10.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se strateg kluba sa "Karađorđa" pred nastavak šampionata.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović na meču Superlige Srbije Vojvodina - Partizan (3:2)

Fudbaleri Vojvodine u petak dočekuju OFK Bačku u sklopu 13. kola Superlige Srbije, a trener Novosađanja Nenad Lalatović u najavi meča istakao je da je njegov tim trenutno bolji od Partizana i da se zasluženo nalazi na drugom mestu prvenstvene tabele.

- Biti ispred Partizana, TSC-a, Čukaričkog, Spartaka i ostalih i prići Zvezdi na samo šest bodova nije mala stvar. Priča se kako Zvezda beži Partizanu devet bodova, a Vojvodinu opet niko ne spominje, što smeta svakom našem navijaču i Novosađaninu. Fudbal ne igraju samo Crvena zvezda i Partizan. Jako sam ponosan na to što smo trenutno drugi i prvi koji prate Crvenu zvezdu. Nadam se da ćemo tako i nastaviti, a želja svih nas u klubu, kao i naših navijača, jeste da ostanemo na drugoj poziciji - ocenio je Lalatović.

"Lale" su po njemu opravdano među "top dve" ekipe u srpskom fudbalu.

- Tabela pokazuje da smo u ovom trenutku u boljoj formi od Partizana. To je veliki klub, sa sjajnim igračima i trenerom o kojem ne treba trošiti reči. Zaslužuju sve pohvale, ali činjenice kazuju da smo ih pobedili na poslednja tri meča i da smo trenutno tri boda ispred njih. U poslednje vreme, jesmo bolji od njih - dodao je Nenad Lalatović.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading