Bio je na korak od Zvezde, a sada je otkrio emotivni momenat posle potpisa za Milan!

Autor:

Sport

22.04.2020

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji fudbaler Donjeg Srema i čačanskog Borca Rade Krunić rekao je da je plakao pošto je potpisao ugovor sa Milanom.

RepublikaFoto: Starsport
Rade Krunić (u sredini) u duelu sa Milošem Bosančićem i Markom Grujićem

Bio je velika želja Crvene zvezde 2015. godine, kada je posle Borca otišao u Empoli.

- Plakao sam kada sam potpisao ugovor i kada sam bio siguran da ću preći u Milan. Navijači ovde su izvanredni i emotivno je igrati na stadionu San Siro. Oni cene kada dajem sve od sebe - rekao je reprezentativac Bosne i Hercegovine između ostalog odgovarajući na pitanja navijača na zvaničnom Instagram nalogu kluba.

On je letos došao u Milan iz Empolija i od tada je igrao devet utakmica u Seriji A.

26-godišnji vezista nije bio u timu od februara zbog povrede, ali je naveo da se oporavio i da se raduje povratku na teren kada se završi pandemija korona virusa.


- Sada se osećam dobro. Prošlo je mesec dana bez bolova u stopalu. Biću spreman kada se nastavi sezona. Nadam se da ćemo 4. maja nastaviti sa treninzima, a zatim i što je pre moguće sa prvenstvom - istakao je Rade Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading