SVI SU NA KASI BULJILI U OVU MRŠAVU PLAVUŠU: Čim se okrenula postalo je jasno ZAŠTO (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

28.11.2023

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac joj je postavio zanimljivo pitanje.

SVI SU NA KASI BULJILI U OVU MRŠAVU PLAVUŠU: Čim se okrenula postalo je jasno ZAŠTO (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/autumnblair_x

Otem Bler, poznata jutjuberka i influenserka, privlači pažnju na društvenoj mreži Instagram gde je prati impresivnih 540.000 ljudi. Njen profil je prepun izazovnih fotografija i video-snimaka, a njen atraktivan izgled ostavlja snažan utisak na mnoge pratioce koji je vole.

Briga oko kilaže i silikona

Međutim, ono što izaziva zabrinutost kod mnogih je Otemina težina, odnosno mali broj kilograma i ogromni silikonski implanti u grudima. Posebno je pažnju privukao video u kome ulazi u restoran u sportskom izdanju, a kamera je snima sa strane, što dodatno ističe veličinu njenih grudi. U uskim helankama i beloj majici pokazala je koliko je zgodna. Neosporna je fantastična linija i zategnute noge. 

Foto: Instagram/ autumnblair_xo

Otem Bler privlači pažnju zbog grudi


Nesklad između Oteminog izgleda i fizičke građe izaziva zabrinutost kod mnogih, što je tema o kojoj se raspravlja u javnosti.

- Na putu do Mekdonalsa u Beču prišao mi je momak i pitao me da li sam poznata samo po tome što stojim u redu - pisalo je u objavi.

Ipak, ona se na komentare koji su joj ostavljali uopšte ne osvrće. Ono što su mnogi pisali je i: "Bolećete leđa", "Kako tvoja leđa ovo izdržavaju?", "Ovo je strašno", "Silikoni treba da je tuže za ovo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading