MARINA O NAJTEŽIM TRENUCIMA BORBE ZA OZDRAVLJENJE: Kada se osećate loše, onda ujedno osećate da vam niko i ništa ne pomaže!

Autor: Story.rs,Republika.rs

Lifestyle

22.11.2020

17:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna ispovest.

RepublikaFoto: instagram.com/marina.tucakovic
MArina Tucaković

Tekstopisac Marina Tucaković već duže vreme vodi najvažniju bitku, međutim, globalna pandemija koronavirusa dodatno joj je otežala ovaj proces.

Nastavila je lečenje hemoterapijom, ali kako kažem za sada ne vidi poboljšanje. 

- Pravo da vam kažem, onako. Prolazim kroz hemoterapije i videćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osećam – nastavila je Marina u pesimističnom tonu u izjavi za “Story”.

 

Osim zdravstvenog aspekta, Marina ima oscilacije i u psihološkom, o čemu je otvoreno progovorila: 

-Ne razmišljam o tome kako se osećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam – kratko je poručila Tucakovićeva.

Iako ima veliki broj prijatelja i saradnika koji joj pružaju podršku, pa na prvom mestu i svoju porodicu, Marina kaže da to nekada nije dovoljno da bi se osećala bolje.

- Podrška porodice jeste važna i čak poželjna, može da pomogne, ali kada se osećate loše, onda ujedno osećate da vam niko i ništa ne pomaže. To je sve, valjda, proces koji mora da se odvije. Međutim, izgleda da sam se ja navikla na ovu borbu, šta da radim – opisala je Marina ono što oseća i naglasila da joj je prisustvo bližnjih sada slaba uteha. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading