TOLIKO O TOME DA "KRV NIJE VODA": Na najgori mogući način saznao je da ga žena VARA "Pipkala me i dirala misleći da je ON, cela porodica je znala"

Autor:

Lifestyle

08.09.2023

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je shvatio da ga žena vara, nikada nije ni pomislio da je reč o njegovom najbližem rodu.

TOLIKO O TOME DA "KRV NIJE VODA": Na najgori mogući način saznao je da ga žena VARA "Pipkala me i dirala misleći da je ON, cela porodica je znala"

Foto: Shutterstock

Kažu "srce ne bira", ipak da li je ovom slučaju reč o ljubavi ili samo strasti - saznaćete u nastavku. Muškarca je izdala supruga i to sa njegovim bratom. Situacija nije bila nimalo naivna, a sam rasplet i više nego ponižavajući.

Džejk je želeo da pomogne i da oduševi nećaka na rođendandskom slavlju. Zato ispunio je želju mališanu i obukao se kao klovn. Zapravo, on je menjao brata koji se razboleo i nije mogao da ispuni obećanje i on bude maskota.

Njegova supruga nije znala da će on umesto brata biti klovn na žurci, te ga je malo po malo pipkala i dirala i time razotkrila njihovu aferu.

- Pre dve do tri godine moj brat se razboleo, a trebalo je da se obuče u klovna za rođendansku zabavu svog sina - rekao je Džejk i dodao:

- I tako sam se odlučio na to i tako sam saznao da me bivša žena vara. Prišla mi je i počela me dodirivati i pipati i izgovarati ime mog brata, a kad sam skinuo masku sa lica, vilica joj je samo pala. Ona je rekla "To nije on", a ja sam rekao "Ne, nije".

Foto: Shutterstock

Muškarac i žena u zanosu

Džejk je odmah napustio žurku i otišao, a bivša supruga ga je sustigla i sve priznala.

- Pratila me i rekla mi da to traje već neko vreme. Suočio sam se s bratom i porodicom i svi su znali za to - priseća se.

Ova priča naterala je ljude da komentarišu i mnogi su se usaglasili da je kriva bivša žena kao i porodica:

"Joj, to je tako pogrešno!", "O, to je užasno!", "Još mi je gore što je porodica znala", "Toliko o tome da krv nije voda", komentarisali su, a piše "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading