SA LISICIMA NA RUKAMA I U PRATNJI DVA POLICAJCA! Jedan od osumnjičenih za premeštanje tela Danke Ilić izveden iz policijske stanice!

Autor:

Hronika

06.04.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsetimo, ranije danas Dejan Dragijević, koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić, doveden je pred kuću u kojoj je živeo do hapšenja.

SA LISICIMA NA RUKAMA I U PRATNJI DVA POLICAJCA! Jedan od osumnjičenih za premeštanje tela Danke Ilić izveden iz policijske stanice!

Foto: ST/Tamara Pavišić

Bor

Jedan od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora izveden je iz policijske stanice u Boru.

Kako javlja reporter "Blica", reč je o članu porodice Dragijević. Muškarac je izveden s lisicama na rukama u pratnji dvojice policajaca, ali zasad nije poznato kuda su otišli.

Podsetimo, ranije danas Dejan Dragijević, koji je osumnjičen za ubistvo Danke Ilić, doveden je pred kuću u kojoj je živeo do hapšenja.

Njegov Brat Dalibor i otac Rade takođe su uhapšeni i određeno im je zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su pomogli ubici da se reši tela devojčice.

Policija je danas prekopala celo dvorište porodice Dejana Dragijevića, koji je osumnjičen da je ugušio malu Danku Ilić (2), a potom je zajedno sa Srđanom Jankovićem bacio na deponiju sa koje je kasnije preneo njeno telo. U tome su mu, kako se sumnja, pomogli otac i brat, ali nijedan ne želi da kaže gde se telo nalazi.

Policija na sve načine pokušava da nađe leš deteta, pa je danas, osim njihovog dvorišta, prekopala i sve septičke jame u okolini, pregledala i bunare, ali i uz pomoć rovokopača prekopala njihove imanje koje se nalazi nekoliko kilometara dalje od porodične kuće. Na njemu se nalazi i pojata Dragojevića i tu su oni obrađivali imanje.

Republika je danas pomoću drona uspela da snimi prekopavanje dvorišta na kojem se nalazi porodična kuća Dragijevića, a ekskluzivni snimak možete pogledati ovde.

Podsećanja radi, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

- Dalibor i Rade uhapšeni su zbog sumnje da su saučesnici, pre svega zbog toga što im se iskazi nisu poklapali - naveo je izvor Republike.

Na imanju Dragijevića danas je veliki broj pripadnika policije, kao i inspektora u civilu, ali i vatrogasci, a doneti su i spasilački kablovi, zbog sumnje da bi telo moglo da bude u bunaru u obližnjem dvorištu.

Bonus video

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading