ISPITUJE SE MAJKA DANKINOG UBICE! Naređen ponovni pretres kuće osumnjičenih, telo se traži i na groblju! (FOTO)

Autor:

Hronika

06.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Zlot danas je opsadno stanje!

ISPITUJE SE MAJKA DANKINOG UBICE! Naređen ponovni pretres kuće osumnjičenih, telo se traži i na groblju! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca i inspektora nalazi se u selu Zlot odakle je ubica Danke Ilić, Dejan Dragijević.

Kako Republika nezvanično od izvora iz policije saznaje, načelnik UKP naredio je ponovni pretres kuća osumnjičenih, kao i nekoliko lokacija na groblju.

Najveći problem je što osumnjičeni ne žele da do kraja razjasne ovaj zločin.

Podsetimo, Dejan je policiji otkrio da su mu otac Rade Dragijević (73) i Dalibor Dragijević (40) pomogli da premeste telo male Danke  na drugu lokaciju. Prvobitno, oni su policiji rekli da su telo bacili na deponiju na Starobanjskom putu.

Osumnjičeni Dejan Dragijević dovezen je danas na plac da pokaže određene lokacije i predmete.

Podsećanja radi, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

Ekipa Republike danas je u selu Zlot, odakle je Dejan Dragijević, koji je priznao da je malu Danku ugušio, nakon što su je on i kolega udarili automobilom "Fijat panda" u Banjskom polju. 

Danas je MUP saopštio i da su Dejanov otac Rade i mlađi brat Dalibor uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u premeštanju tela Danke sa prvobitnog mesta gde su telo bacili.

Dalibor i Rade uhapšeni su zbog sumnje da su saučesnici, pre svega zbog toga što im se iskazi nisu poklapali - naveo je izvor Republike.

Na imanju Dragijevića danas je veliki broj pripadnika policije, kao i inspektora u civilu, ali i vatrogasci, a doneti su i spasilački kablovi, zbog sumnje da bi telo moglo da bude u bunaru u obližnjem dvorištu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading