BAGER KOPA SEPTIČKU JAMU! Da li su monstrumi ovde bacili telo male Danke? (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.04.2024

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj pripadnika policije je u mestu Zlot.

Dejan Dragijević saslušan je sinoć u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru zbog sumnje da je ugušio malu Dnaku Ilić (2). On je tužiocu otkrio i da su njegova otac Rade Dragijević (73) i brat Dalibor Dragijević (40) pomagali da se vrati na deponiju, gde je prvobitno bačeno telo devojčice, kako bi ga premestili i sakrili.

Dejan je danas doveden u mesto Zlot, u rodnu kuću, gde pripadnici blokiraju put ka kući i pregledaju septičke jame i okolne bunare.

Cisterna koja je došla potpuno je isušila septičku jamu, a sada je došao i buldožer koji će prekopavati u nadi da će se u njihovom dvorištu naći trag devojčice.

 

 

Podsećanja radi, radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

Ekipa Republike danas je u selu Zlot, odakle je Dejan Dragijević, koji je priznao da je malu Danku ugušio, nakon što su je on i kolega udarili automobilom "Fijat panda" u Banjskom polju. 

Danas je MUP saopštio i da su Dejanov otac Rade i mlađi brat Dalibor uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u premeštanju tela Danke sa prvobitnog mesta gde su telo bacili.

- Dalibor i Rade uhapšeni su zbog sumnje da su saučesnici, pre svega zbog toga što im se iskazi nisu poklapali - naveo je izvor Republike.

Na imanju Dragijevića danas je veliki broj pripadnika policije, kao i inspektora u civilu, ali i vatrogasci, a doneti su i spasilački kablovi, zbog sumnje da bi telo moglo da bude u bunaru u obližnjem dvorištu.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jefimija

06.04.2024 14:07

Po meni treba ako su malo dete bacili u septichku jamu,da svi koji su pomagali zive polako da pute u njoj.

neko

07.04.2024 06:23

interesuje me samo do kada ce da ove monstrume tretiraju kao ljude,pustite ih u ruke ljudima koji nemaju zakonske i proceduralne kocnice i za 10 minuta bi saznali sve..ne zasluzuje nitko od njih da se prema njima odnosi kao prema ljudskim bicima..