OVAKO IZGLEDA POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE U SELU ZLOT! Ekskluzivan snimak Republike IZ VAZDUHA! (VIDEO)

Autor:

Hronika

06.04.2024

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo male Danke danas se traži u selu Zlot, odakle je ubica Dejan Dragijević.

Radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, osumnjičeni su za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

Ekipa Republike danas je u selu Zlot, odakle je Dejan Dragijević, koji je priznao da je malu Danku ugušio, nakon što su je on i kolega udarili automobilom "Fijat panda" u Banjskom polju. 

Danas je MUP saopštio i da su Dejanov otac Rade i mlađi brat Dalibor uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u premeštanju tela Danke sa prvobitnog mesta gde su telo bacili.

- Dalibor i Rade uhapšeni su zbog sumnje da su saučesnici, pre svega zbog toga što im se iskazi nisu poklapali - naveo je izvor Republike.

Na imanju Dragijevića danas je veliki broj pripadnika policije, kao i inspektora u civilu, ali i vatrogasci, a doneti su i spasilački kablovi, zbog sumnje da bi telo moglo da bude u bunaru u obližnjem dvorištu.

Komšinica prijavila da joj je katanac obijen

Kako je Republika već pisala, istraga se usmerava i na obližnja dvorišta i mesta gde bi Dejan mogao da premseti telo, a pominju se i septičke jame. U dvorištui komšija su i psi tragači, jer je komšinica Dragica prijavila da joj je obijen katanac na kapiji.

Na pitanje inspektora da li joj je i kuća obijena, Dragica kaže da nije, ali je odvela forenzičare da pokaže bunar u dvorištu.

A jao meni da dete nije bačeno u moj bunar - zakukala je.

Podsećamo, na licu mesta su i cisterne koje će iscrpeti sve septičke jame kako bi se utvrdilo da li je telo deteta možda tamo.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading