UBICE POKUŠAVALE DA SE NAGODE ZA MANJU KAZNU?! Dejan priznao da je zadavio malu Danku, Srđan se branio ćutanjem - ISPRIČAO SVE DETALJE MONSTRUOZNOG ZLOČINA!

Autor:

Hronika

06.04.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još se traži telo dvogodišnje devojčice.

UBICE POKUŠAVALE DA SE NAGODE ZA MANJU KAZNU?! Dejan priznao da je zadavio malu Danku, Srđan se branio ćutanjem - ISPRIČAO SVE DETALJE MONSTRUOZNOG ZLOČINA!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Radnici JKP Vodovod iz Bora, Srđan Janković i Dejan Dragijević, su osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje Danke Ilić. Prema navodima, udarili su je automobilom samo sedam minuta nakon što je majka devojčice, Ivana Ilić, prijavila njen nestanak, tačno u 13:52.

Oni su priznali zločin, da su devojčicu udarili službenim automobilom, a potom telo bacili na deponiju. Međutim, kako je MUP saopštio, postoji mogućnost da se jedan od njih dvojice vratio po telo i premestio ga na drugu lokaciju.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od ubica male Danke Ilić (2) je pokušao da se nagodi kako bi sebi obebedio manju kaznu.

Ubice saslušane 

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2) saslušani su sinoć u tužilaštvu, a tom pirilikom jedan od osumnjičenih je priznao zločin, dok se drugi branio ćutanjem, prenosi Telegraf.

- Osumnjičena lica su saslušana u tužilaštvu, kojom prilikom je Dejan Dragijević u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela, dok se Srđan Janković branio ćutanjem - navodi se iz Tužilaštva.

Na predlog tužilaštva, sudija za prethodno postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenima je odredio pritvor u trajanju do 30 dana.

"Gde je telo, to je moja briga"

Načelnik UKP-a Ninoslav Cmolić otkrio je da će danas biti ponovo pretražene kuće osumnjičenih, kao i šire područje oko kuća, uključujući septičke jame.

Cmolić je otkrio i kako je teklo saslušanje osumnjičenih za ubistvo Danke.

Oni su ispričali način na koji se sve desilo, ko je koju ulogu imao. Međutim, dva dana nakon tragičnog događaja, jedan se vratio uzeo telo i sklonio ga i neće da prizna gde je sakrio telo - rekao je Cmolić.

Kako je istakao, osumnjičeni su do detalja opisali izvršenje krivičnog dela, ali kada se dođe do toga gde je ostavljeno telo devojčice, tu nema saradnje.

U međuvremenu se pojavila i informacija da je suvozač ispričao da je vozač automobila ispričao svoju verziju priče, koja se poklapa sa suvozačem.

- Vozač ne zna gde je telo sakriveno. Suvozač to zna, međutim, oni su razgovarali dva tri dana nakon toga, a ovaj mu je rekao: 'To je moja briga, ja sam odradio šta je trebalo' - rekao je Cmolić.

Privedeni Srđanov otac i brat

Srđanov otac i brat privedeni su danas zbog sumnje da su pomagali u zločinu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading