MAJKA KLJUČNA KARIKA U REŠAVANJU SLUČAJA NESTALE DANKE? Evo zašto se istraga usmerila na porodicu devojčice - OVO se proverava!

Autor:

Hronika

29.03.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Dankom Ilić ušla je u četvrti dan.

MAJKA KLJUČNA KARIKA U REŠAVANJU SLUČAJA NESTALE DANKE? Evo zašto se istraga usmerila na porodicu devojčice - OVO se proverava!

Foto: Printscreen, drustvene mreze, vladimir lukic, mup srbija

Nakon opsežne pretrage terena u kojoj je učestvovalo više od 1.000 ljudi, nestala devojčica Danka Ilić nije pronađena. Zbog toga je fokus istrage, u skladu sa uobičajenom policijskom praksom, prebačen na porodične kontakte oca i majke Danke Ilić.

Poseban značaj u istrazi ima majka Ivana Ilić, jer je ona bila jedina sa decom u trenucima nestanka i praktično je poslednja videla svoju ćerku pre nestanka.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Ivana i Miloš Ilić

- Sad je sve usmereno ka roditeljima, njihovim kontaktima, proveravaju se telefoni, verovatno će deo najbližih iz porodice morati biti podvrgnut i poligrafu. Policija i svi koji su uključeni u istragu su detaljno pregledali teren, tako da se sada fokus širi - rekao je za Republiku bivši načelnik UKP Mile Novaković.

Proverava se ko je sve sa decom prolazio granicu, na sve bi trebalo obratiti pažnju - ispričao je on.

Majka retko odlazila u kuću u Banjskom polju

Ivana Ilić (25), majka Danke Ilić, već osam godina je u vezi sa svojim sada već mužem Milošem Ilićem (30). Imaju starijeg sinčića i mlađu ćerkicu Danku, koja će u maju napuniti 2 godine. Ivana je trudna, zbog čega u istrazi nestanka nije mogla da bude ispitana na poligrafu.

Rođena i odrasla u Brestovcu, prigradskom naselju na pola puta između Banjskog polja i Bora, Ivana je pohađala osnovnu školu u Brestovcu, dok je srednju mašinsko-elektrotehničku školu završila u Boru.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Danka Ilić

Godinama je živela na relaciji Banjsko polje - Brestovac. Tokom detinjstva, od proleća do jeseni, vreme je provodila u Banjskom polju, upravo u kući pored koje je u utorak nestala njena ćerka Danka. Zime je provodila u porodičnoj kući u Brestovcu.

Ivana je mladost provela u kući sa dedom, ocem i bratom nakon što joj je majka preminula pred polazak u srednju školu. Nakon rođenja devojčice, nije često dolazila u Banjsko polje, tvrde komšije.

Pre oko godinu i po, Ivana i Miloš su se preselili u Bor, gde su istog dana organizovali svadbu i krštenje svog sina. Sada žive u trosobnom stanu Miloševih roditelja.

Foto: MUP Srbije

Danka Ilić

Komšije iz Bora opisuju Ivanu i Miloša kao posvećene roditelje koji često šetaju sa decom - dečakom za ruku, devojčicom u kolicima. Nedavno su počeli da šetaju i sa ćerkom Dankom kada je prohodala. Profili Ivane i Miloša na društvenim mrežama potvrđuju ovu sliku, a deca su uvek lepo obučena, nikad zapuštena.

Komšije kažu i da su se nedavno Miloševi roditelji iselili iz stana u kome su zajedno živeli, ali ne znaju razlog.

(Republika/Blic)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading