ČETVRTI DAN POTRAGE ZA MALOM DANKOM! Prva hapšenja u slučaju devojčice iz Bora - EVO ŠTA SVE ZNAMO DO SAD!

Autor:

Hronika

29.03.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danka Ilić nestala je u utorak.

ČETVRTI DAN POTRAGE ZA MALOM DANKOM! Prva hapšenja u slučaju devojčice iz Bora - EVO ŠTA SVE ZNAMO DO SAD!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

U utorak, u 13:45, Danka Ilić (2) nestala je u Banjskom polju. U trenutku nestanka, nosila je ljubičaste pantalone i maslinasto zelenu jaknu, a imala je kosu vezanu. Roditelji su odmah obavestili policiju u Boru o nestanku male Danke.

Policija je odmah pokrenula akciju traganja i proverava telefone roditelja, kao i bazne stanice u okolini, u nadi da će pronaći trag koji bi doveo do nestale devojčice. Takođe, kuća koju je čistila bagerom bila je prvo pretražena specijalnom napravom kako bi se osiguralo da nema tragova koji bi mogli pomoći u rešavanju slučaja.

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

U međuvremenu, u Bosni su uhapšene tri osobe zbog sumnje da su povezane sa nestankom male Danke. Detalji o njihovoj ulozi u slučaju još uvek nisu potpuno jasni, ali policija intenzivno radi na njihovom ispitivanju.

Juče su policija i vatrogasci raščišćavali teren oko kuće kod koje je poslednji put viđena Danka u utorak. Ova akcija je sprovedena kako bi se detaljno pregledalo okruženje i potencijalno pronašlo bilo kakve tragove koji bi mogli biti od pomoći u istrazi.

Roditelji male Danke i juče su davali iskaz u policiji, a ranije je objavljeno i da je otac bio podvrgnut poligrafskom testiranju. Oni nisu osumnjičeni, več je to deo standardne policijske procedure. Majka devojčice nije bila na poligrafu zbog trudnoće.

Foto: MUP Srbije

Danka Ilić

Hapšenje u BiH

U Hadžićima su uhapšene tri osobe od strane pripadnika FUP-a zbog sumnje da su putem TikToka objavile da su povezane s nestankom devojčice Danke Ilić (2) u Srbiji.

Federalna uprava policije (FUP) sinoć je brzo reagovala i izvršila akciju lociranja i hapšenja tri osobe iz Hadžića zbog njihovih tvrdnji da su povezani sa nestankom dvogodišnje devojčice iz Srbije.

Interpol u Beogradu je zatražio hapšenje tri osobe sa područja Kantona Sarajevo, koje su tvrdile da znaju gde se nalazi nestala devojčica, tražeći pritom 50.000 KM (oko 25.000 evra) za otkrivanje informacija.

Svi osumnjičeni su uhapšeni, a policija je pretražila njihovu okolinu i utvrdila da devojčica nije kod njih. Uhapšeni su Bashar Tufankiji, Zakuan Tufankiji i Muhamed Tufankiji.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading