TRI DANA NI TRAGA OD DANKE ILIĆ (2)! OVO SU 5 SUMNJIVIH STVARI O NESTANKU DEVOJČICE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Hronika

29.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

TRI DANA NI TRAGA OD DANKE ILIĆ (2)! OVO SU 5 SUMNJIVIH STVARI O NESTANKU DEVOJČICE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za petak, 29. mart donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

Sumnjive stvari u nestanku male Danke Ilić (2)

Misterija nestanka male Danke Ilić (2) u Banjskom polju kod Bora traje tri dana. Uprkos naporima stotina policajaca, pripadnika drugih službi i građana, devojčica koja je nestala u utorak, u 13.45, iz dvorišta kuće roditelja majke Ivane, još nije nađena. Juče je policija bagerom uklanjala rastinje na tom imanju, a ponovo su otvarani i svi šahtovi u blizini. Zvanično nije saopšteno u kom pravcu se sada odvija istraga.

Pretraga na širem terenu prekjuče je obustavljena jer je saopšteno da na 10 kvadratnih kilometara nije nađen nikakav trag. MUP je takođe saopštio da se istraga nastavlja i da će trajati dok ne nađu dete.

Na osnovu malog broja podataka o nestanku Danke koji su procurili u medije jasno je da postoji niz sumnjivih detalja kojima se bave inspektori kriminalističke policije.

Detalji razvoda: Toni švalerku dovodio u porodičan dom

Pevačica Dragana Mirković prolazi kroz veliku krizu zbog razvoda od Tonija Bijelića, a kako smo saznali, biznismen je krišom ljubavnicu doktorku dovodio u vilu, dok je folkerka bila na turneji, o čemu su posvedočile komšije iz Beča koje su ga videle s nepoznatom ženom.

Buran sastanak Unije pekara: Don don će nas ostaviti bez hleba!

Posle ekskluzivnog otkrića Srpskog telegrafa da slovenačka kompanija "Don don", koja se bavi proizvodnjom pekarskih proizvoda, pokušava prljavim radnjama da istisne s tržišta male srpske proizvođače, u Uniji pekara Srbije je u utorak održan sastanak na kom je glavna tema bilo pisanje našeg lista.

NEVEŠTO VAĐENJE

Skup je bio veoma buran, a predstavnici "Don dona", iza koga stoji Aleš Mozetič, srpske pekare su nazvali kartelom i insistirali da se jave oni koji su nam dali informacije! Kada je jedan od srpskih pekara pročitao prisutnima naš tekst i pitao šta tu nije tačno, predstavnici "Don dona" demonstrativno su napustili sastanak.

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 29. mart 2024. godine

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading