CELA SRBIJA TRAGA ZA DANKOM ILIĆ (2)! VEŠTAČI SE TELEFON MAJKE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Hronika

28.03.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budi bolje informisani od drugih!

CELA SRBIJA TRAGA ZA DANKOM ILIĆ (2)! VEŠTAČI SE TELEFON MAJKE! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Srpski telegraf

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak, 28. mart donosi pregršt važnih i interesantnih priča.

U današnjem izdanju, između ostalog pročitajte:

Cela Srbija traga za malom Dankom (2) Ilić!

Cela Srbija uključila se u potragu za Dankom Ilić (2), koja je prekjuče oko 13.45 nestala u Banjskom polju kod Bora. Oko hiljadu pripadnika policije, Žandarmerije, Gorske službe spasavanja, kao i rudari i dobrovoljci, tragali su od tog trenutka za malom Dankom. Pretraga teškog terena dronovima, teromovizijskim kamerama, helikopterima trajala je i tokom prethodne noći.

Juče po podne saopšteno je da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, nakon 27 sati detaljne pretrage terena, obustavili dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadašnji rezultati ukazuju na to da se devojčica ne nalazi na ovom području površine od oko 10 kvadratnih kilometara. Policija nastavlja intenzivan operativan rad, u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti u vezi s nestankom deteta, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Reper Paf Dedi osumnjičen za silovanje: Producentu pretio da će mu pojesti lice

Američki reper Šon Kombs, koji je postao slavan pod imenom Paf Dedi, našao se na meti agenata FBI koji su upali u njegove kuće u Los Anđelesu, Majamiju i Njujorku. Protiv njega se vodi sudski postupak za trgovinu ljudima, a i nekoliko žena ga je optužilo za seksualno nasilje.

Go i drogiran

Postupak protiv Paf Dedija podsetio je Amerikance na slučaj Džefrija Epstajna, kom se sudilo za trgovinu ljudima, odnosno seksualnu eksploataciju maloletnica. Epstajn je umro u zatvoru u Njujorku 2021.

Muzički producent Rodni Džons podneo je tužbu u kojoj zahteva odštetu od 30 miliona dolara. On je naveo da je Paf Dedi pipkao i dodirivao njegov anus i pokušavao da ga navede na seksualne odnose s njim i drugim muškarcima. Naveo je i da ga je Paf Dedi terao da traži "seksualne radnice", od kojih su neke bile maloletne, kao i da ga zadovolji.

- U februaru 2023. probudio sam se go, s vrtoglavicom i zbunjen, u krevetu s dve prostitutke i Paf Dedijem u njegovoj kući u Majamiju - naveo je Džons, koji veruje da ga je reper drogirao.

Prema Džonsovim rečima, reper je učestvovao u zaveri s nizom drugih optuženih u kompaniji RICO, koja je bila pokriće za nabavku i transport droge, vatrenog oružja i maloletnih seksualnih robinja. Džons je naveo da su zahtevali od njega seksualne usluge, uz pretnju da će ga izbaciti iz muzičke industrije i da mu neće platiti za rad na albumu. On je dodao da za taj posao do danas nije dobio novac, iako je producirao devet pesama.

Sve priznao! Toni varao Draganu s doktorkom: Zbog nje se razvode!

Prašina oko razvoda pevačice Dragane Mirković i Tonija Bijelića se i dalje ne smiruje, a kako Republika ekskluzivno saznaje, njegova 15 godina mlađa devojka je po zanimanju doktora i radi u jednoj privatnoj bolnici. Oni su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a kako je veza krenula vrlo ozbiljno, on je na kraju odlučio da kupi nekretninu nedaleko od mesta gde je rođena, s obzirom na to da je ona poreklom Hrvatica. 

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 28. mart 2024. godine

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading