PUSTILA SAM PESMU "ŠTO TE NEMA", A ONDA SAM SAZNALA! Reči majke Noe Milivojev kidaju dušu:" Osećam se beživotno..."

Autor:

Hronika

13.03.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema optužnici, postoji sumnja da je motiv za zločin bio Dabetićev subjektivni osećaj da ga je Noa Milivojev izdala i njeno ponašanje prema njemu.

PUSTILA SAM PESMU "ŠTO TE NEMA", A ONDA SAM SAZNALA! Reči majke Noe Milivojev kidaju dušu:" Osećam se beživotno..."

Foto: St Vladimir Lukic

Viši sud u Beogradu je potvrdio optužnicu protiv 34-godišnjeg Ognjena Dabetića, koji je optužen da je, vođen niskim pobudama, mržnjom i netolerancijom, na podmukao način oduzeo život 18-godišnjoj Noi Milivojev. Tim povodom, javnost je čula i izjavu Bobe Milivojev, majke ubijene tiktokerke.

- Osećam se beživotno... Još uvek ne možemo da verujemo da nam deteta nema. Jako mi je teško, pola života mi je otišlo sa Noom - kaže potresena žena i dodaje:

- Mislim stalno na to, baš sam danas objavila tužni pesmu "Što te nema" i odmah posle toga saznala ovo. Samo neka se sve završi, doći če i taj dan kad će biti osuđen!

Podsetimo, Noa je nestala 17. juna prošle godine, a delovi njenog tela otkriveni su 19 dana kasnije u stanu Ognjena Dabetića, smeštenom u centru Beograda.

- Kada je policija ispitala Ognjena, kod koga je Noa poslednji put viđena, on je negirao da ju je ikada video - ističe izvor.

Posle njegovog hapšenja, Dabetić je bio saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, gde se opredelio za odbranu ćutanjem, uprkos tome što je u policiji inicijalno priznao zločin, navodeći da ne može precizno da se seti kada i kako je ubio Nou jer je bio pod uticajem droge i alkohola.

Prema optužnici, postoji sumnja da je motiv za zločin bio Dabetićev subjektivni osećaj da ga je Noa Milivojev izdala i njeno ponašanje prema njemu, što je izazvalo njegovu nesposobnost da prihvati kraj veze i njene zahteve za nastavak iste.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading