MISTERIOZNA ROĐENDANSKA ČESTITKA MARKU MESARU! Stigla šifrovana poruka vođi ozloglašenog klana?

Autor:

Hronika

10.03.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko po četvrti put rođendan slavi ize rešetaka.

MISTERIOZNA ROĐENDANSKA ČESTITKA MARKU MESARU! Stigla šifrovana poruka vođi ozloglašenog klana?

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Marko Miljković, jedan od vođa klana Belivuk, već tri godine se zajedno sa svojim klanom nalazi iza rešetaka. Njegovi bližnji i prijatelji su za komunikaciju s njim odabrali neobičan način - posvećuju mu pesme preko radijske emisije!

Ovo mu je četvrti rođendan koji provodi u zatvoru, a tradicija radijskih čestitki nastavljena je i ove godine.

- Srećan rođendan Marku od Vendete - poruka je, navodno, za Miljkovića.

Tajanstveni pošiljalac zatražio je pesmu za svog prijatelja: "Nisam zao u duši, ali oni koji me ne vole traže opravdanja u svojim mislima. Da, probao sam sve što je moguće, da, pokušao sam izazvati đavola i do danas mi pripisuju svoje grehe. Kada napravim problem, pravim ga sebi."

Podsetimo, prošle godine je čestitke putem radija primio i od svoje supruge Tanje. 

"Srećan rođendan Marku Miljkoviću želi njegova Tanja, uz pesmu: "Moj si nek si najgori" i poruku:

- Čekam te da dođeš, pa da se volimo najviše na svetu, kako samo mi znamo - navedeno je u jednoj od poruka za koju se veruje da je potpisuje Miljkovićeva supruga, Tanja.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tanja Miljković

Pozdravljaju se preko radio stanica

Već je uobičajeno da se članovima zloglasnog klana šalju poruke preko radio stanice dostupne u zatvorskim ćelijama, omogućavajući na taj način komunikaciju sa svim članovima.

"Teši, Maretu, Budi, Veljku i Marku puno pozdrava uz pesmu Samo jedan klub“, ali i „Samo za našu braću Marka, Miloša, Vlada, Tešu, Veljka i Marka, izdržite legende“, uz pesmu „Isti igrači“.

Tako je bila poruka i za kumove: „Čuvajte se, jaki budite i sve izdržite. Uz vas smo svi. Čekamo vas“, uz pesmu „Kume“ od Baje Malog Knindže.

„Marko, zauvek uz tebe i s tobom, vole te mama, brat Miloš i ćale… četiri srca“ pročitano je kao posveta uz pesmu „Osloni se na mene“, Olivera Mandića.

Takođe, poruku su slali i pesmom „Za svu braću“, Beogradskog sindikata, uz reči „Izdržaćemo sve. Niko nije nepobediv. Opet ćemo se vratiti, jači nego ikad“.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading