UHAPŠENI TINEJDŽERI ZBOG RAZBOJNIŠTVA! Provalili u kuću muškarcu i OTELI MU NOVAC! Policija intezivno traga za još dvojicom osumnjičenih!

Autor: M.B.

Hronika

25.02.2024

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšena grupa osumnjičena za razbojništvo u Zaječaru.

UHAPŠENI TINEJDŽERI ZBOG RAZBOJNIŠTVA! Provalili u kuću muškarcu i OTELI MU NOVAC! Policija intezivno traga za još dvojicom osumnjičenih!

Foto: ST/Dragan Kadić, Shutterstock

Policija izvršila hapšenje

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zaječaru uhapsili su M.Đ. (2004), M. R. (2004), P. V. (2005) i M. R. (2004) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Razbojništvo uz pretnju u kući tridesetogodišnjeg sugrađanina

 

Sumnja se da su oni juče, zajedno sa još dva lica za kojima policija intenzivno traga, provalili u kuću tridesetogodišnjeg sugrađanina i, uz pretnju, oduzeli mu novac.

Policija ih je, ubrzo, identifikovala i pronašla.

Osumnjičenima je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru.

Podsetimo

Reprezentativac Srbije i osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, Stefan Savić, preminuo je u nedelju 25. februara u jutarnjim satima, kada ga je još nepoznata osoba izbola na Dorćolu.

Ova vest je preneta od strane TV Arena sport, koja je izrazila saučešće porodici i prijateljima, ističući da će Stefan zauvek ostati upamćen ne samo kao šampion, već i kao osoba koja je svojom dobrotom dotakla mnoga srca.

Stefan Savić bio je poznat po svojoj uspešnoj sportskoj karijeri, posebno po osvajanju bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA. Njegova posvećenost i veština u borilačkim veštinama doneli su mu značajnu popularnost u sportskim krugovima, a njegov doprinos srpskom sportu ostaje neizbrisiv.

Stefan S. (23) ubijen je sinoć kada ga je za sada nepoznata osoba nožem izbola ispod srca, pazuha u Beogradu, a policija i dalje intezivno traga za napadačem.

Napada se dogodio na uglu Dobračine i Dunavske ulice, a nesrećni mladić preminuo je u Urgentnom centru.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading