UHAPŠEN DVOJAC IZ KLADOVA! Policija prlikom pretresa dve kuće pronašla oružje!

Autor: M.B.

Hronika

23.02.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hapšenje u Kladovu zbog nedozvoljene proizvodnje, držanja i nošenja oružja.

UHAPŠEN DVOJAC IZ KLADOVA! Policija prlikom pretresa dve kuće pronašla oružje!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Policija iz Kladova izvršila je hapšenje dvojice sugrađana zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Prilikom pretresa kuće J.K. (75), pronađen je jedan pištolj i čak 49 komada municije, dok je na drugoj lokaciji prilikom pretresa kuće J.D. (50) pronađen još jedan pištolj.

Osumnjičeni i privedenje tužiocu

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivične prijave biti privedeni tužiocu. Ovo hapšenje predstavlja važan korak u suzbijanju nelegalnog posedovanja oružja i municije u Kladovu.

Povećanje broja hapšenja zbog nedozvoljenog oružja

Ovo hapšenje se dešava u kontekstu sve većeg broja hapšenja zbog nedozvoljenog oružja širom Srbije. Policija kontinuirano sprovodi akcije kako bi suzbila ilegalno posedovanje oružja i municije, čime doprinosi očuvanju bezbednosti građana i smanjenju kriminaliteta.

Zakonske posledice nedozvoljenog posedovanja oružja

Nedozvoljeno posedovanje oružja je krivično delo koje nosi ozbiljne zakonske posledice. Pravosudni organi Srbije odlučno se bore protiv ilegalnog posedovanja oružja i preduzimaju odlučne korake kako bi osigurali da oni koji krše zakon budu odgovarajuće kažnjeni.

Policija kontinuirano apeluje na građane da aktivno učestvuju u borbi protiv ilegalnog oružja prijavljivanjem svih saznanja o nelegalnom posedovanju oružja i municije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading