PODMETNUT POŽAR: U Kosovskoj Mitrovici zapaljen policijski auto!

Autor: Tanjug

Hronika

25.03.2018

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri putnička vozila oštećena su rano jutros u podmetnutom požaru u severnom delu Kosovske Mitrovice, preneo je danas Radio Kontakt plus.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Foto: Ilustracija

Kako se pretpostavlja, požar je podmetnut pod automobil koji je u vlasništvu pripadnika kosovske policije. To vozilo je izgorelo, a vatra je oštetila još dva automobila. 

Zamenik regionalnog komandira kosovske policije Besim Hoti rekao je za Radio Kontakt plus da je na vozilima pričinjena materijalna šteta i da policija istražuje slučaj. 

Hoti nije rekao šta bi mogao da bude motiv za poslednji incident u gradu. 

Vozilo koje je izgorelo u požaru i druga dva koja su oštećena bili su parkirani u blizini Doma zdravlja u Kosovskoj Mitrovici, a incident se dogodio jutros oko 4 sata. 

Vlasnik vozila marke "fijat stilo" Danko Ilić rekao je za Kontakt plus da je požar izbio jutros nešto posle 3 sata. 


- Video se plamen, istrčao sam, video sam da je jedno vozilo već u plamenu, vatrogasci su brzo stigli. Kada sam stigao zadnji deo mojih kola je bio zahvaćen vatrom, enterijer je uništen, pričinjena je ogromna materijalna šteta - rekao je Ilić. 

Ilić je rekao da očekuje da će kosovska policija uspeti da otkrije počinioce, preneo je Kontakt plus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading