JEZIVI DETALJI SILOVANJA U CENTRU NIŠA! Dvojica mladića čulo poziv u pomoć: Ostaje pitanje ko ga je pustio u zgradu

Autor: BLIC

Hronika

12.02.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Herojsko spasavanje: Mladići sprečili zločin u liftu

JEZIVI DETALJI SILOVANJA U CENTRU NIŠA! Dvojica mladića čulo poziv u pomoć: Ostaje pitanje ko ga je pustio u zgradu

Foto: TikTok/ misaizdaleka

Oslikan lift


Dramatična situacija koja se odigrala u ulazu zgrade u centru grada ostavila je stanare u šoku. Dvojica hrabrih mladića uspela su da spasu dvadesetčetvorogodišnju devojku iz kandži manijaka koji ju je napao u liftu.

"Čuli smo zapomaganje nekoga u nevolji. Mislili smo da je lift zaglavljen, brat je krenuo gore, a ja dole. Videli smo da je zaglavljen na drugom spratu, pozvali smo upravnicu, pitali šta da radimo, ona je rekla, probajte da zatvorite vrata i da pozovete lift u prizemlju. Spustili smo se do prizemlja i kada je lift je stao, čovek je istrčao iz ulaza na ulicu. Ništa nije rekao, samo je izašao iz zgrade i otrčao. Bilo smo u šoku kada nam je devojka rekla šta se dogodilo", opisao je jedan od mladića za "Blic".


**Užas u zgradi: Stanari ne mogu da poveruju**

Stanari zgrade još uvek ne mogu da poveruju da se u njihovoj višespratnici dogodio užasan zločin.

"Na vratima postoji brava sa šifrom koju znaju samo stanari. Kako je on ušao u zgradu ne znam. Da li sa nekim od stanara praveći se da ide kod nekoga, ili je ušao odmah iza te devojke. Neverovatno je koliko je drzak kada se usudio da tako nešto uradi u liftu zgrade. Ili je psihički poremećen ili neverovatno drzak, treće nema", izjavio je jedan od stanara zgrade.


**Policija brzom akcijom uhapsila osumnjičenog**

Policija je operativnim radom identifikovala S.J. (32) iz Aleksinca kao osumnjičenog za ovaj užasan zločin. Osumnjičeni je uspeo da pobegne iz zgrade, ali ga je policija ubrzo pronašla i uhapsila. Takođe, nezvanično se saznaje da je osumnjičeni već izvršio sličan napad pre nekoliko dana.

- Oko 22 časa pokušao sam da pozovem lift, ali ga nije bilo. Sišao sam pešice i video forenzičare kako obavljaju uviđaj. Još uvek nisam znao o čemu se radi. Danas, kada sam prošao, videh da je iz jednog od liftova skinut pod – svedoči jedan od stanara.


**Osumnjičeni već imao problema sa zakonom**

Nezvanično se saznaje da je osumnjičeni već bio u sukobu sa zakonom zbog prethodnih nedela. Očigledno je da je osumnjičeni predstavljao ozbiljnu pretnju za društvo, ali je, nažalost, uspeo da izbegne adekvatnu kaznu i nastavi sa svojim devijantnim ponašanjem.


Ovaj slučaj pokazuje koliko je važno da građani budu budni i spremni da reaguju u slučaju opasnosti. Zahvaljujući hrabrosti dvojice mladića, život jedne devojke je spašen, a opasni prestupnik je uhapšen. Međutim, ovaj slučaj takođe ukazuje na potrebu za efikasnijim sistemom zaštite građana od potencijalnih napadača.

(Blic)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Aca

13.02.2024 05:16

Zato treba uvesti hemijsku kastraciju povratnicima ovog dela. Dobiju inekciju koja blokira u mozgu mogucnost erekcije. Tako je u nekim drzavama i resen problem