"STISKAO ME JE SNAŽNO ZA ZADNJICU I UZDISAO, PRIČAO JE ŠTA BI NAM RADIO DA JE MLAĐI": Šok svedočenje devojke koju je instruktor jahanja napastvovao!

Autor:

Hronika

15.12.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. P. je veoma strpljivo i detaljno odgovarala na pitanja suda, svog punomoćnika i branilaca vezano za sva dešavanja u školi jahanja.

"STISKAO ME JE SNAŽNO ZA ZADNJICU I UZDISAO, PRIČAO JE ŠTA BI NAM RADIO DA JE MLAĐI": Šok svedočenje devojke koju je instruktor jahanja napastvovao!

Foto: shutterstock, Printscreen/Instagram

U Višem sudu u Beogradu danas je svedočenjem oštećene N.G. nastavljeno suđenje Milošu Đukiću, instruktoru jahanja zbog optužbi da je silovao i seksualno zlostavljao polaznice. 

N. G je svedočila preko video linka iz posebne prostorije suda, kao što su to pre nje učinile dve devojke na ročištu prošle nedelje. Sve one imaju status posebno osetljivih svedoka.


U ovom slučaju instruktora jahanja je optužilo sedam devojaka, a inače su i ranije protiv njega vodjeni postupci istim i sličnim povodom.

N. G. je danas do detalja opisala kako je Djukic napastvovao u štali u boksu sa opasnim konjem. U to vreme je imala 19 godina i u istom klubu je sa njom trenirala i njena mladja sestra, i to od 2019. godine.

Devojka je objasnila da nije smela kritičnom prilikom da pravi nagle pokrete da ne bi uzmemirila konja.

- Pred odraslima se nije ponašao kao kad smo bile same sa njim. Imao je ispada i vulgaran rečnik, a mi smo mislile da je star i lud.  Znao je kad poludi da nam govori : "Da sam samo 10 godina mladji ja bi vas sve je*o. Vi biste meni sa konja na ku*ac, sa ku*ca na konja, sa konja na ku*ac" - ispričala je oštećena devojka.

Napastvovanje Đukićevo je prepričala detaljno: 

- Jednom kad smo bili sami u štali, u malom boksu kod konja da bi ga spremili za trening Miloš me je zagrlio, pa je ruke spustio na moju zadnjicu i da me stiska snažno za nju. Počeo je da stenje, uzdiše i da ispušta krike. Bila sam u potpunom šoku i izmicila sam se koliko sam mogla da ne bih na sve uznemirila i konja koji bi mogao da nas povredi. Prostor je bio mnogo mali. Pokušao je da mi gurne jezik u usta koja mi je poljubio, ali sam jako stisla usne - rekla je oštećena devojka o dogadjaju iz septembra 2021. 

N. P. je veoma strpljivo i detaljno odgovarala na pitanja suda, svog punomoćnika i branilaca vezano za sva dešavanja u školi jahanja. 

Ispričala je da se instruktor napasnik svetio devojkama koje nisu radile kako on želi tako što bi im promenio konja, dodeljujući im opasnijeg i da je s tim u vezi tako najmladja oštećena u ovom postupku bila povređena.

Ona, koja je još uvek maloletna će na sledećem ročištu biti pozvana da isprica svoje iskustvo sa seksualnim predatorom. 

Ono što su devojke u ovom postupku ispričale je uznemirujuće, a to je da su suvlasnica kluba Marina Gunjača i Olga Mrkovački znale od ranije da je Đukić napastvovao polaznice kluba. 

Inače, Olga je devojka koja je radila oko konja u konjičkom klubu "MB" gde se sve i dešavalo i koja je stanovala u kućici na imanju kluba, zajedno sa Marinom i Milošem.

Okrivljeni je u invalidskim kolicima ćutao sve vreme u toku  ročišta i na pitanje suda šta ima da kaže na sve, rekao je da ništa nije tačno. 

Nastavak sudjenja zakazan je za 11. januar, a sudija Ivana Ramić zakazala je i februarski termin za 12. dan u mesecu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading