JEDNU ŽENU ŽIVU SPALIO U BEOGRADU,. DRUGU SILOVAO U SMEDEREVU! Osuđen monstrum iz Radinca, EVO kakva kazna ga čeka!

Autor:

Hronika

06.12.2023

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je doživotnu kaznu zatvora za Radomira Blagojevića, koji je osuđen za svirepo ubistvo Zorice Kalinić i silovanje A.A. Ova presuda potvrđuje težinu zločina i predstavlja važan korak ka pravdi za žrtve i njihove porodice.

JEDNU ŽENU ŽIVU SPALIO U BEOGRADU,. DRUGU SILOVAO U SMEDEREVU! Osuđen monstrum iz Radinca, EVO kakva kazna ga čeka!

Foto: Facebook

Prema saopštenju Apelacionog suda, 13. jula 2020. godine, Blagojević je u hodniku stambene zgrade u Beogradu izvršio strašan čin, polivši benzinom i zapalivši Zoricu Kalinić, koja je kasnije preminula od teških telesnih povreda.

Osim toga, Blagojević je osuđen i za silovanje A.A. u Smederevu, čime je još jednom demonstrirao svoju brutalnost i bezosećajnost prema drugim ljudima.

Rekao da žrtva laže

Detalji zločina otkrivaju monstruoznost dela koje je Blagojević počinio. Njegovo priznanje ubistva Zorice Kalinić dodatno naglašava surovost čina, dok njegova optužba da žrtva laže samo pokazuje njegovu očiglednu nespremnost da preuzme odgovornost za svoje postupke.


Žrtve su ostavile trajan trag na svoje porodice i zajednicu, a Blagojevićeva osuda predstavlja važan korak ka pravdi i zaštitu od potencijalnih budućih napada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading