"RADOVALI SE BEBI NEOPISIVO"! Oglasio se otac tragično nastradale trudnice: Trebalo je da rodi devojčicu...

Autor:

Hronika

13.12.2023

13:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna nesreća dogodila se noćas u negotinskom selu Kobišnica. Poginuli su Andrea Romanović (17), trudnica u sedmom mesecu trudnoće, i njen nevenčani suprug Sveta Strajinović (19).

"RADOVALI SE BEBI NEOPISIVO"! Oglasio se otac tragično nastradale trudnice: Trebalo je da rodi devojčicu...

Foto: Privatna arhiva

Njihov automobil sleteo je oko 21 čas, a trudnica je preminula na licu mesta. Njen suprug Sveta podlegao povredama u bolnici.

Vozilo je bilo toliko deformisano da su vatrogasci morali koristiti alat za sečenje lima kako bi izvukli ovo dvoje mladih iz automobila., a najverovatniji razlog nesreće je gubitak kontrole nad vozilom. Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu je naložilo sprovođenje obdukcije i toksikološkog nalaza radi detaljnog utvrđivanja uzroka nesreće.

Nakon pogibije ćerke, oglasio se i otac.

- Moja ćerka i njen dečko su sinoć uzeli od nekoga auto i išli po selu, a onda su udarili u banderu. Moja Andrea je poginula na licu mesta, a Sveta je bio u komi. Odvezli su ga u Hitnu pomoći, ali mu nije bilo spasa - kaže neutešni Žika Romanović, otac poginule devojke.

Žika priča da je Andrea bila u sedmom mesecu trudnoće i da je trebala da rodi devojčicu.

- Zaljubila se u njega. Nisam bio za tu vezu, bilo je tu svašta, ali ona nije htela da me sluša. Napustila je školu u drugom srednje i radila je kao konobarica. Nismo mogli da je sprečimo. Nije bila punoletna. Trebala je 4. marta iduće godine da napuni 18 godina - priča Žika koji sa suprugom čeka nalaz obdukcije za ćerku.

Andrea mu je, kaže, ćerka iz trećeg braka, a iz te veze ima i mlađu ćerku.

Prema priči njihove rođake, Andrea i Sveta su išli zajedno u Osnovnu školu, i još tada su se zavoleli.

- Bili su nerazdvojni, družili se, a zvanično su počeli da se zabavljaju pre četiri godine. Radovali su se bebi neopisivo. Andrea je iz obližnjeg sela Bukovče. Do nedavno je radila u kafiću Njih dvoje su juče bili kod njenih i vraćali su se kući - kaže rođaka.

Teška životna priča poginulog mladića

Svetu život nije mazio. On je živeo u hraniteljskoj porodici u Kobišnici.

- Srećom, ljudi koji su mu bili hranitelji su divni. Oni imaju stan u Negotinu i sada žive tamo. Kuću u Kobišnici ostavili su Sveti i on je sa Andreom u njoj živeo. Ogromna, neopisiva tuga. Voleli su se i slagali kao niko u selu. Sveta je radio gde god bi našao posao, sekao drva, pomagao u poljskim radovima, svuda je išao gde god bi mogao da zaradi koji dinar. Bio je zaista vredan, a ljubav i očekivanje bebe su ga još više podsticali da ide u nadnice - kaže rođaka za Informer.

Ona dodaje i da je celo selo zavijeno u crno. Andrea je bila lepa, kaže rođaka, kao anđeo a tako se i ponašala. Svi su u šoku, neverici, neopisivoj tuzi za izgubljenim mladim životima i još nerođenom bebom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading