NAJSTROŽA KAZNA ZA OCA IZ PAKLA! Pašajlić danas ponovo pred sudom - monstrum priznao sve, pa sramno branio gnusne zločine!

Autor: T.V.

Hronika

11.12.2023

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas su u Beogradu zakazana dva suđenja, ocu monstrumu zbog zlostavljanja i zanemarivanja ćerke, a zatim i krvoločnoj grupu Veljka Belivuka.

NAJSTROŽA KAZNA ZA OCA IZ PAKLA! Pašajlić danas ponovo pred sudom - monstrum priznao sve, pa sramno branio gnusne zločine!

Foto: ST/Dragan Kadić, MUP

Nastavlja se dramatično suđenje Urošu Pašajliću pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, optuženom za užasno zlostavljanje i zanemarivanje svoje ćerke koju je, prema tvrdnjama, držao zaključanu u stanu.

Optužbe uključuju i porodično nasilje, čineći ovaj slučaj posebno teškim i uznemirujućim.

Slučaj male L. P. (8) koju je otac Uroš Pašajlić (38) držao zarobljenu u kadi, gladnu i žednu, zaključanu u kupatilu u stanu na Zvezdari u kojem je živela sama, i dalje potresa Srbiju i dok se čeka epilog ovog nezapamćenog nasilja, u javnosti se pojavljuju novi detalji iz istrage.

Prema rečima Uroševe devojke Ivane, on ju je pretukao 19. marta, a ona je skupila snagu da pobegne 5 dana kasnije i prijavi ga. Rekla je da nije smela da izađe iz stana u Borči jer ga se plašila i da joj je glavom polomio nos. Takođe je navela da je saznala da ima ćerku koju drži zaključanu u stanu na Zvezdari i koja tamo sama živi, ima 8 godina i on je ponekad obilazi i donosi hranu.

Potraga za Urošem Pašajlićem je, podsetimo, raspisana 24. marta, uhapšen je 4 dana kasnije na Karaburmi pomoću baznih stanica mobilnog telefona. Njega je prijavila Ivana L. (47) koja je bila u emotivnoj vezi sa njim.

Pašajliću se sudi za dva krivična dela, a to su nasilje u porodici i zlostavljanje i zanemarivanje maloletnog lica, tačnije njegove ćerke Lana (8) koja je pronađena zaključana, izgladnjena, neokupana...

Prilikom davanja odbrane, on je priznao ovo krivično delo, a kao razlog je naveo da je bio u teškoj životnoj situaciji, kao i da je bio pod dejstvom narkotika.

Inače, tužilac je najavio da će za Pašajlića tražiti najstrožu moguću kaznu, odnosno deset godina zatvora.

 

Danas takođe, pred specijalnim sudom, nastavlja se suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi koja je povezana s imenom Veljka Belivuka.

Ovo suđenje dodatno istražuje i razotkriva složene aspekte organizovanog kriminala, pružajući javnosti uvid u ozbiljnost problema s kojima se pravosudni sistem suočava.

U nastavku suđenja grupi Veljka Belivuka pred specijalnim sudom u Beogradu, zakazano za 14:30 časova, istražuju se gnusni zločini kojima je Belivukova ekipa optužena.

Među optužbama se nalaze ubistva, trgovina drogom, kao i jedno silovanje, koje će danas biti centralna tema suđenja.

Kao ključni svedoci pozvane su tri devojke, čije izjave i svedočenja mogu odigrati ključnu ulogu u rasvetljavanju ovog užasnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading