RADE TRAJKOVSKI U BEOGRADU? Osumnjičen za ubistvo fudbalera Januševa - napustio Makedoniju i objavio sliku iz Beograda!

Autor: Blic

Hronika

10.12.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rade Trajkovski-Štekli, meta napada u Skoplju i boravak u Srbiji

RADE TRAJKOVSKI U BEOGRADU? Osumnjičen za ubistvo fudbalera Januševa - napustio Makedoniju i objavio sliku iz Beograda!

Foto: MUP SEVERNE MAKEDONIJE

Rade Trajkovski-Štekli, koji je nedavno preživeo dva pokušaja atentata u "Istočnoj kapiji" u Skoplju, privukao je pažnju javnosti svojim boravkom u Srbiji.

Nakon napuštanja Severne Makedonije, Štekli je kratko boravio u Beogradu, gde je na društvenim mrežama podelio fotografiju bogate trpeze iz jednog poznatog restorana. Ovaj događaj je izazvao interesovanje javnosti s obzirom na njegovu nedavnu izručenju Severnoj Makedoniji zbog sumnje u umešanost u ubistvo fudbalera Igora Januševa.

 


Atentati u "Istočnoj kapiji" i ranjavanje u tržnom centru 'Ist Gejt'



Ministarstvo unutrašnjih poslova Severne Makedonije je objavilo da je Rade Trajkovski-Štekli bio žrtva pucnjave u tržnom centru 'Ist Gejt' u Skoplju.

Pored njega, još jedna osoba je povređena, dok je Trajkovski teško ranjen i bio je u životnoj opasnosti. Interesantno je da je ovo bio drugi put, za samo dva meseca, da je Štekli bio meta napada.

Prethodno, nepoznata osoba pucala je iz automatskog oružja u automobil u kom se on nalazio, ali tom prilikom nije povređen.

Još jedan zanimljiv detalj je da se oba napada dogodila u istom tržnom centru, pri čemu je prvi bio u garaži, a drugi u samom centru.

Republika

Foto: MUP SEVERNE MAKEDONIJE

 

 

Zaključak



Rade Trajkovski-Štekli privlači pažnju javnosti svojim turbulentnim iskustvima, od izručenja iz Beograda do preživljavanja dva atentata u kratkom vremenskom periodu. Njegova poseta Srbiji, kao i napadi u Skoplju, ostavljaju mnoga pitanja otvorenim u vezi sa njegovom bezbednošću i umešanošću u kriminalne aktivnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading