OTKRIVENI NOVI DETALJI: Knjigovođa iz Pančeva ponovo na optuženičkoj klupi zbog ubistva rumunske državljanke!

Autor:

Hronika

02.12.2023

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ključno pitanje je da li je okrivljena mogla da upravlja svojim postupcima zbog afekta straha i da li je delovala u nužnoj odbrani.

OTKRIVENI NOVI DETALJI: Knjigovođa iz Pančeva ponovo na optuženičkoj klupi zbog ubistva rumunske državljanke!

Foto: Instagram

Knjigovođa Bogdanka Gornjik (70) iz Pančeva će se ponovo naći na optuženičkoj klupi nakon što je Apelacioni sud u Beogradu doneo odluku o ukidanju presude kojom je osuđena na četiri godine zatvora zbog ubistva Mioare Hajduc (53). Ova odluka nalaže novo suđenje u kojem će se preciznije razmatrati psihičko stanje okrivljene u trenutku izvršenja zločina. Ključno pitanje je da li je okrivljena mogla da upravlja svojim postupcima zbog afekta straha i da li je delovala u nužnoj odbrani.

Detalji zločina i okolnosti ubistva

Zločin se dogodio 17. maja 2021. u knjigovodstvenoj agenciji Gornjikove, smeštenoj u njenoj kući. Prema optužnici, sukob između Gornjikove i Hajducove eskalirao je nakon što je knjigovođa najavila prekid saradnje zbog narušenih odnosa. U toku rasprave, došlo je do fizičkog sukoba u kojem je Gornjikova nasmrt pretukla Hajducovu. Nakon zločina, telo žrtve je zakopano u dvorištu kuće.

Nejasnoća oko uloge sina u zločinu

Postoji nejasnoća oko uloge sinа Bobana u ovom zločinu, s obzirom da je prvobitno bio uhapšen i osumnjičen, da bi kasnije protiv njega bila obustavljena istraga. Ostaje enigma da li je on bio uključen u zakopavanje tela žrtve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading