MILJANA KECMANOVIĆ VRTI KOSU I DOSAĐUJE SE NA SASLUŠANJU! Kosta je bio nervozan, kao da je pod lekovima

Autor:

Hronika

29.11.2023

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom svedočenja Kosta Kecmanović manično pomerao šake, a njegova majka se ponašala kao da gleda dosadni film.

MILJANA KECMANOVIĆ VRTI KOSU I DOSAĐUJE SE NA SASLUŠANJU! Kosta je bio nervozan, kao da je pod lekovima

Foto: Privatna arhiva, shutterstock, Instagram

Kosta Kecmanović(14) tokom svedočenja u krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja, oca Vladimira i majke Miljane Kecmanović vezano za zločin koji je on kao maloletnik napravio ubivši 10 ljudi, osim nedostatka emocija, pokazao je i nervozu koju je pokušavao da prikrije.

Foto: Facebook, Shutterstock

Maloletni ubica Kosta , Vladimir i MIljana Kecmanović i

On je saslušavan putem linka preko opreme koja je instalirana u bolnici gde ga policija danonoćno obezbeđuje. Postupak je izveden tako što su u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, roditelji žrtava, njihovi punomoćnici, tužilac i branilac Kecmanovića bili u prostoriji i putem linka pristupili monstrumu u čijoj pozadini u uglu ekrana se videla njegova majka Miljana. 

Jedan od roditelja učenika OŠ"Vladislav Ribnikar" koji je gledao video snimak višesatnog saslušanja mladog monstruma prepričao nam je do detalja kako se on ponašao, ali i da je majka monstruma čiji dnk je nađen na jednoj od čaura metka koji je ispalio u kabinetu istorije delovala zapanjajuće nezainteresovano za slučaj. 

- Kosta je bio nervozan, ali je delovalo kao i da je po nekim lekovima koji su ga umirili ili ga je majka instruisala da bude smiren skroz. On je sve vreme sedeo u stolici, držao je ruke ispred sebe i manično svoje prste dodirivao, vrteo ih dok je na pitanja advokata, roditelja ubijene dece i tužioca odgovarao odsečno i bez trunke emocija. Miljana je za to vreme sedela i skršala je noge, a kosu je vrtela i nameštala rukama kao da joj je dosadno. Svi smo u šoku komentarisali da je izgledala kao da gleda dosadni film - prepričao je sagovornik Republike zgrožen onim što je video. 

Republika

Foto: Republika

Kecmanović je smešten u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu

Ubica nije želeo da mu se po završetku saslušanja predoči izjava koju je dao. Rekao je da nema razloga da preslušava izjavu jer je rekao sve što je imao. Uz njega je bio i psiholog preko koga su išla pitanja za njega, po zakonu o saslušanju maloletnih lica. Kosta je mirno ispričao u kom momentu je odlučio da pobije decu i kako sproveo monstruozni plan u delo.

- On je rekao da je u aprilu gledao jedan dokumentarac o masovnom ubistvu u školi u Americi i tada mu je, kako je priznao, palo napamet da napravi isti takav masakr u svojoj školi, kao i da je istraživao kakve su greške pravile masovne ubice u Americi da ih ne bi ponovio. Igrao je i video igricu iz koje je takođe nalazio inspiraciju - priča roditelj Ribnikarca. 

Čovek se priseća saslušanja i kaže da mu je nepojmljivo kako je Kosta rekao da je ipak razmišljao da neke dečake i devojčice ipak, poštedi iako ih je već stavio na spisak. Naš sagovornik prepričava da je monstrum priznao i da svoj zločin nije zamišljao tako i da su ga prilike navele da uradi drugačije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Tanja

29.11.2023 22:05

Majka je vaspitala najmlađeg masovnog ubicu na svetu ,da je sam sebi najbitniji, da je ljubomoran ,da zamišlja da je nadprosečan,da mu se može pa čak i da napravi ovakav zločin a da ona ga ne osuđuje. Ćerka je drugarima si pala domestos u sok, a to je nazvala "igrom". Ni četrdeset dana nije prošlo od kad nam je streljao oružjem od kuće donetim u školi na času decu,ona je sa ćerkom krenula na more. Surova,bezosećajna za bol....bezdušna. Ona samo gleda da pobegne u London ili na Havaje..

Odgovori 11 10
Silvester Stalone

02.12.2023 22:26

@Tanja - A sta mislis da li mozda nije u pitanju KATABAZA.