MAJKA UROŠA BLAŽIĆA NASTAVLJA DA TERORIŠE MEŠTANE: Niže prijave na račun Stefana Markovića koji je bio blizak žrtvama masakra - optužuje ga čak i za TROVANJE! DEČKO U ŠOKU

Autor:

Hronika

27.11.2023

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana, kako saznajemo, besomučno prijavljuje policiji meštane, navodeći da joj navodno rade o glavi.

MAJKA UROŠA BLAŽIĆA NASTAVLJA DA TERORIŠE MEŠTANE: Niže prijave na račun Stefana Markovića koji je bio blizak žrtvama masakra - optužuje ga čak i za TROVANJE! DEČKO U ŠOKU

Foto: Privatna arhiva

Biljana Blažić

Biljana Blažić, majka monstruma-ubice Uroša Blažića, besramno ratuje sa čitavim selom Dubona, saznaje Srpski telegraf. Majka ubice koja je u početku pričala okruženju "da će da se ubije" i da ne može da podnese da živi s tolikim grehom danas živi bahato, kao da ne mari za nenadoknadive gubitke i druge posledice zverstva koje je 4. maja počinio njen mlađi sin.

Biljana, kako saznajemo, besomučno prijavljuje policiji meštane, navodeći da joj navodno rade o glavi.

S druge strane, roditelji žrtava i ranjenih mladića i devojaka koji se i dalje po bolnicama leče od strahovitih povreda koje im je masovni ubica naneo beže od Biljane kad je vide u selu. Ona je, inače, kako smo pisali, iz Dubone pobegla u grad i ostavila starog svekra samog u kući, koju i dalje danonoćno čuva policija.

Biljana je ovog meseca prijavila Stefana Markovića iz Dubone, kao i više puta pre toga, jer, navodno, hoće da joj naudi. On je u srodstvu s porodicom Dalibora Todorovića, kog je Uroš ubio kod škole u Duboni, gde i Paniće, sestru i brata. Ta žena sumnjiči roditelje, braću i prijatelje ubijenih da joj truju psa, seku struju i truju vodu! Međutim, niko im ne prilazi ni blizu jer ne možemo da ih gledamo - rekao je za Srpski telegraf jedan meštanin koji ne želi da ga imenujemo da ne bi imao problema s Blažićima, za koje se i ranije znalo da su problematični.

Republika

Foto: Youtube printscreen/Happy TV

Stefan Marković

Srpski telegraf stupio je u kontakt sa Stefanom Markovićem i on nam je potvrdio da mu Blažićeva majka pravi probleme.


Snašla me muka od te Biljane. Ona šeta slobodno i vikendom nesmetano dolazi kući u selo i radi na imanju, a meni ne da da odem na svoju njivu koja je blizu njihove kuće. Nevinog me prijavljuje za sve i svašta. Mene i mog druga teroriše. Zbog njenih prijava policija me je nekoliko dana vodila u stanicu 29. novembar da me propituje - ispričao je Stefan za Srpski telegraf.

Nesrećni mladić kaže da je čak morao da ubeđuje policiju da nema ništa da krivičnim delima koja mu Blažićka pripisuje.

- Ona je njega prijavljivala za sve što joj nije bilo po volji. Psovala ga je i vređala što je bio po medijima, mogao je za to da je tuži, ali nije hteo - kaže meštanin i dodaje da se svakim danom sve više i više majka ponaša bezobzirnije, i da samo niže prijave.

I za struju koja pokreće pumpu u bunaru bilo je nesuglasica među njima.

- Ona je njega prijavljivala za  isključivanje pumpe u bunaru, koja se nalazi u blizini Biljanine kuće, a dečko sa tim nema nikakve veze. Struja prolazi preko Stefanovog imanja, ali da sa isklučevanjem nema ništa. 

Pas Blažića je otrovan, a ona ga je i za to prijavila.

- Tada je u njihovoj kući bio javni izvršitelj koji je popisivao stvari. Stefan je bio svedok, on je stajao na ulazu do kuće, gde je i potpisao zapisnik, tako da sa navedenim događajem za koji ga je prijavila Biljana Blažić. 

Isto ga je prijavljivala i za stabla koja su posečena ispred kuće u Šepšinu, a momak nema nikakve veze sa tim, jer nije ni bio prisutan, a nije ni znao da je neko sekao stabla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nenad

15.12.2023 14:28

ovako nesto je moguce u tim bolesnim demokratijama . Da je pravde ovu glupacu bi trebalo motkom umlatiti i u nekakva govna baciti . Mislim ubiti da budem do kraja jasan . Sevap je ovo ubiti da ne zagadjuje , kao i njenog mezimca . Kakvo bre sudjenje , zajebavanje ,pa advokati , vestacenja. Ubiti pseto i baciti na djubriste kakvo za jedno sa ovom kobilom.