DOLAZIO JE NA IGRALIŠTE I SA NAMA IGRAO FUDBAL: Brat žrtve masakra kod Mladenovca izneo stravične detalje - niko nije mogao da pomisli na JEZIV SCENARIO koji im je Uroš Blažić spremao

Autor:

Hronika

25.11.2023

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meni su dva brata ubijena, tereći je ranjen, pitanje je da li će da ostane invalid - rekao je Stefan Marković, čiju je braću hladnokrvno ubio Uroš Blažić.

DOLAZIO JE NA IGRALIŠTE I SA NAMA IGRAO FUDBAL: Brat žrtve masakra kod Mladenovca izneo stravične detalje - niko nije mogao da pomisli na JEZIV SCENARIO koji im je Uroš Blažić spremao

Foto: Youtube printscreen/Happy TV

Stefan Marković, izgubio je dva brata 4. maja, kada je Uroš Blažić otpočeo svoj krvavi pohod u selima oko Mladenovca. Stefan Markovića i Dejana Mladenovića zadesila je teška sudbina, a oni su u emisiji Posle ručka i ispričali nepoznate detalje, dana kada je Blažić izvršio masakr u selu Malo Orašje i Dubona.

Marković je ispričao koje je mesto gde su se inače skupljali,  a da je ono školsko dvorište u Malom Orašju, i  da je Uroš Blažić dolazio u više navrata, i sa njima najnormalnije igrao fudbal.

Meni su dva brata ubijena, tereći je ranjen, pitanje je da li će da ostane invalid. Dolazio je i ubica ponekad da igra fudbal. Kulturno bi se javio. Svima njima porodično se vidi da imaju neku dijagnozu, ne samo zbog ovoga, već i zbog prethodnih stvari. Vidi se da nisu normalni. Niko nije mogao ni da pomisli da je mogao nešto ovako da uradi - priča ožalošćeni brat.

Kako Stefan ističe, Uroš Blažić je živeo u Beogradu, ali često je dolazio u selo, pa su ga većinom svi poznavali.

Koliko ja znam on je išao u školu u Beogradu, ali često je dolazio u selo, svi smo ga znali. Uvek smo bili zdravo za zdravo. Živeo je jedno vreme u Donjoj Duboni, posle se preselio na Varovnice i živeo sam - ispričao je  Sefan Marković.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je 18. oktobra optužnicu protiv Uroša Blažića. Optužnicom je napisana na 210 strana, a kako smo ranije objavili, u njoj je do detalja opisano kako je Blažić ubio devet, a ranio 12 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading