MONSTRUM IZ MLADENOVCA I NJEGOV OTAC SEJALI STRAH: Ispovest momaka koji su izgubili PORODICU od ruke Uroša Blažića - zlikovac prvo ubijao pse, a onda...

Autor:

Hronika

25.11.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uroš Blažić je počinio jeziv masakr u Duboni i Malom Orašju 4. maja, ali još uvek se otrkivaju uznemirujući detalji.

MONSTRUM IZ MLADENOVCA I NJEGOV OTAC SEJALI STRAH: Ispovest momaka koji su izgubili PORODICU od ruke Uroša Blažića - zlikovac prvo ubijao pse, a onda...

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook, Youtube printscreen/Happy TV

Stefan Marković, izgubio je dva brata 4. maja, kada je Uroš Blažić otpočeo svoj krvavi pohod u selima oko Mladenovca. Stefan Markovića i Dejana Mladenovića zadesila je teška sudbina, a oni su u emisiji Posle ručka i ispričali nepoznate detalje, dana kada je Blažić izvršio masakr u selu Malo Orašje i Dubona.

Pre dve godine Uroš i Radiša prolazili su kroz njivu mog komšije, na šta se on naljutio, onda je Radiša  traktorom, nabio čoveku ogradu u žicu, a Uroš je  sa zadnje strane zabio kolac. To po meni nije normalno.

Takođe, kako priča Stefan Uroš je ubio psa, njegovog komšije.

-  Pas je ušao u njihovo dvorište on je uzeo pušku i ubio psa. Ljudi su iznad njihove kuće išli sa slave, Radiša ih je zaustavio i naredio im da očiste gume na traktoru, da ih ne bi ubio. Policija je došla i čoveku pisala kaznu, a njemu ništa kao da ništa nije uradio. Rekao je da mu ne prlja put. Nikada nije za bilo šta odgovarao - rekao je Stefan.

Dejan Mladenović naglašava da je sistem zakazao kada se radi o porodici Blažić.

Njima je oduzimano oružje, zbog raznih prijava. Onda nakon par dana im isto bude vraćeno. Uroš jeste kriv, on je povukao obarač, ali mora se istražiti ko mu je dopustio da ima oružje, šta ćemo sa tom širom slikom. Krivicu ne snosi samo on, krv nije samo na njegovim rukama. Da se tada preventivno nešto uradilo, mi ne bi imali grobove dece. To je ceh. Kao posledicu svega toga imamo sahranjivanje mog Dače - priča Mladenović. 

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je 18. oktobra optužnicu protiv Uroša Blažića. Optužnicom je napisana na 210 strana, a kako smo ranije objavili, u njoj je do detalja opisano kako je Blažić ubio devet, a ranio 12 osoba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading