EPILOG KRVAVOG JUTRA U PORODIČNOJ KUĆI KOD PARAĆINA! Sin psihički bolesnik ipak iza rešetaka - policija zatekla HOROR po dolasku!

Autor:

Hronika

08.11.2023

11:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičenom P. M. je po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Jagodini određeno zadržavanje.

EPILOG KRVAVOG JUTRA U PORODIČNOJ KUĆI KOD PARAĆINA! Sin psihički bolesnik ipak iza rešetaka - policija zatekla HOROR po dolasku!

Foto: pixabay.com/RTS/printskrin

P. M. (44) iz sela Svojnova, nadomak Paraćina, jutros je nakon svađe u porodičnoj kući sekirom napao i teško povredio oca D. M. (70) i majku D. M. (68).

Prema saznanjima beogradskih medija, osumnjičeni je u nervnom rastrojstvu, ocu zadao teške telesne povrede usled kojih se čovek bori za život, a majka je u stabilnom stanju.

Osumnjičenom P. M. je po nalogu dežurnog javnog tužioca Višeg javnog tužilaštva u Jagodini određeno zadržavanje, a prema nezvaničnim informacijama, do prodičnog nasilja je došlo kada je P. M, inače registrovani psihički bolesnik, sekirom udario oca u glavu, a onda i sečivom posekao majku po licu.

Na lice mesta ubrzo je pored policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je teško povređene roditelje transportovala u Opštu bolnicu u Paraćinu.

Prema saznanjima, majka je zadobila više povreda u predelu lica i nije životno ugrožena, dok se otac sa teškim telesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen.

- Otac osumnjičenog je zadobio prelom lobanje i teške povrede glave. U porodičnoj kući su vidljivi tragovi krvi na više mesta, a ima i vidljivih udaraca od sečiva po nameštaju koji je polomljen - navodi izvor.

Na licu mesta se nalaze policija i dežurni javni tužilac, a uviđaj je u toku.

Ako trpite nasilje, kontakt telefoni Savetovališta protiv nasilja u porodici (SOS telefon i sigurna kuća) su:

0900-011-011, besplatan poziv, radnim danima od deset do 19 časova
011 2769-466, radnim danima od deset do 19 časova
062304-560, od 19 do deset časova

Hitni pozivi za prijavu nasilja u porodici mogu se izvršiti na broj 0900-100-600 od 00 do 24 časa, besplatnim pozivom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cic

08.11.2023 12:09

Strasno je da tako bolesna osoba nije u bolnici nego a slobodi. Jadni roditelji sigurno su svakodnevno ziveli u strahu