U KUĆI OSTALI SAMO TRAGOVI KRVI... Detalji horora kod Paraćina otkrivaju tešku porodičnu dramu - evo šta se dešava sa sinom nasilnikom!

Autor:

Hronika

08.11.2023

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasilnog sina P.M. policija je uhapsila i on je odvezen, ali se za sada ne zna da li je i on prvo odveden u bolnicu, kako se radi o psihički bolesnom licu ili je odmah ovezen u pritvor.

U KUĆI OSTALI SAMO TRAGOVI KRVI... Detalji horora kod Paraćina otkrivaju tešku porodičnu dramu - evo šta se dešava sa sinom nasilnikom!

Foto: ST/Petar Divac, Profimedia

Napad sekirom

P.M.(44) iz Svojnova kod Paraćina jutros oko 6.30 sati nakon kraće svađe, u porodičnoj kući u ovom selu, zgrabio sekiru i napao i teško povredio oca D.M.(70) i majku D.M.(68).

U policiji kažu da je u Svojnovu došlo do prodičnog nasilja kada je sin P.M. inače psihički bolesnik, sekirom udario oca u glavu, a onda i sečivom posekao majku po licu. 

Hitna pomoć je brzo reagovala i prevezla povređene roditelje u bolnicu, gde će im biti pružena odgovarajuća medicinska nega.

Prema rečima dežurnih lekara, majka je zadobila više povreda u predelu lica, dok se otac sa teškim telesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen, piše Informer.

Nasilnog sina P.M. policija je uhapsila i on je odvezen, ali se za sada ne zna da li je i on prvo odveden u bolnicu, kako se radi o psihički bolesnom licu ili je odmah ovezen u pritvor. Policija trenutno obavlja uviđaj u kući u Svojnovu, a nezvanično se saznaje da je u divljaju sina sve polomljeno, i da su u kući vidljivi tragovi krvi, ali borbe roditelja sa pobesnelim sinom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading