OVAKO JE IZGLEDAO JEZIVI KOMBI U KOM SU OTMIČARI DRŽALI DEČAKE: Srbi primetili kako muškarac iz kombija obloženog folijom sledi dete, a onda mu bagerom preprečili put! (VIDEO)

Autor:

Hronika

29.10.2023

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duško i Dragan spasli dva dečaka u Nemačkoj od sigurne otmice.

OVAKO JE IZGLEDAO JEZIVI KOMBI U KOM SU OTMIČARI DRŽALI DEČAKE: Srbi primetili kako muškarac iz kombija obloženog folijom sledi dete, a onda mu bagerom preprečili put! (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.facebook.com/profile.php?id=100064698188910&__tn__=-UC

Neverovatna scena odigrala se na ulici, dvojica naših sunarodnika uspeli su da sačuvaju život deteta a da nisu ni slutili šta će još otkriti.

Stanovnici nemačkog gradića Beblingena danas pričaju o dvojici Srba iz Knina, Dušku Vukobratu i njegovom kolegi Draganu koji su spasili jednog dečaka od otmice.

 

 

A kako se vidi na snimku koji je podeljen na društvenim mrežama, dečaci su spašeni otmice od strane muškarca koji je izašao iz kombija obloženog folijom, što je bio prvi signal za Srbe koji su to primetili, da nešto nije kako treba.

Duško i Dragan bili su na građevini kada su primetili da jedan muškarac izlazi iz sivog kombija Volksvagen i kreće da prati dečaka, koji je u momentu kada ga se muškarac dočepao počeo da vrišti i tako privukao pažnju većem broju ljudi.

Srbi su prvi odreagovali i bagerom preprečili put muškarcu, kog su i zadržali sve dok nije došla policija. 

- Uspeli smo da iz ovog automobila spasimo ne jedno nego dvoje dece. Jedno dete već je bilo u vozilu - rekao je Duško, prenosi Fenix magazin.

Snimak koji je podeljen na društvenim mrežama, a koji je zabeležen nakon pokušaja otmice broji gotovo 280 hiljada pregleda, a ispod njega nižu se komentari podrške Srbima zbog herojskog dela koje su učinili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading