SRBI IZ KNINA SPREČILI OTMICU DEČAKA! Duško i Dragan videli muškarca da vodi dečaka, pa ga spasili! Kad su otvorili vrata kombija, doživeli su JOŠ VEĆI ŠOK

Autor:

Svet

26.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna scena odigrala se na ulici, dvojica naših sunarodnika uspeli su da sačuvaju život deteta a da nisu ni slutili šta će još otkriti

SRBI IZ KNINA SPREČILI OTMICU DEČAKA! Duško i Dragan videli muškarca da vodi dečaka, pa ga spasili! Kad su otvorili vrata kombija, doživeli su JOŠ VEĆI ŠOK

Foto: shutterstock

Stanovnici nemačkog gradića Beblingena danas pričaju o dvojici Srba iz Knina, Dušku Vukobratu i njegovom kolegi Draganu koji su spasili jednog dečaka od otmice.

Duško i Dragan bili su na građevini kada su primetili da jedan muškarac izlazi iz kombija i kreće da prati dečaka.

Kako je dotični kidnaper imao sivi Volkswagen kombi čiji su prozori bili obloženi folijom, znali su da nešto nije u redu.

Dečak je u tom trenutku, kada ga je uhvatio muškarac počeo da vrišti, pa su Duško i Dragan sa još nekoliko radnika bagerima preprečili put muškarcu.

Potom su ga zadržali do dolaska policije.

Duško je kasnije objavio snimak u kojem je rekao kako su on i Dragan zapravo spasili dva života jer se u kombiju već nalazilo jedno dete!

- Uspeli smo da iz ovog automobila spasimo ne jedno nego dvoje dece. Jedno dete već je bilo u vozilu - rekao je Duško, prenosi Fenix magazin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading