LOM ISPRED ZGRADE U OVOJ BEOGRADSKOJ ULICI! Letele staklene flaše sa prozora - čovek podelio nesvakidašnji incident (FOTO)

Autor:

Hronika

22.10.2023

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasad nije poznato da li je identifikovan vinovnik incidenta.

LOM ISPRED ZGRADE U OVOJ BEOGRADSKOJ ULICI! Letele staklene flaše sa prozora - čovek podelio nesvakidašnji incident (FOTO)

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Neobičan incident dogodio se juče u Kosovskoj ulici u Beogradu, kada je nepoznata osoba razbila staklo na parkiranom automobilu bacivši staklene flaše kroz prozor zgrade.

Celokupan događaj se odigrao u subotu, a zasad nije poznato da li je identifikovan vinovnik ovog incidenta.

Vlasnik oštećenog automobila je podneo prijavu policiji, i izgleda da je takođe pozvao potencijalnog počinioca da se javi i nadoknadi štetu. 

 

 

- Juče u Kosovskoj na privatnom parkingu u periodu oko 11 časova bačeno je tri flaše sa prozora, od kojih je jedna završila na mom vetrobranskom staklu. Podneta je prijava policiji, ali ukoliko vidi ovo onaj ko je to uradio, zamolio bih ga da se javi za naknadu štete - napisao je korisnik društvene mreže na Instagram stranici „Serbialive_Beograd“.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading