BIZARNA SCENA KOD DOMA OMLADINE: Čovek stao ispred punog autobusa U POKRETU, vozač trubi, a putnici i prolaznici zbunjeno gledaju (VIDEO)

Autor:

Vesti

04.10.2023

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato šta je bio uzrok ovog incidenta.

BIZARNA SCENA KOD DOMA OMLADINE: Čovek stao ispred punog autobusa U POKRETU, vozač trubi, a putnici i prolaznici zbunjeno gledaju (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

Naizgled običan dan na gradskim ulicama prerastao je u nesvakidašnji incident kada je čovek odlučio da stane ispred autobusa i spreči ga da nastavi svoju rutu.

Radovi u blizini Doma omladine prinudili su prevoznike da promene stajalište, preusmeravajući ih na Trg Republike. Ova promena očigledno je dovela do nesporazuma između jednog, pretpostavljamo, putnika i vozača autobusa.

 

 

Nekoliko prolaznika zabeležilo je prizor, dok su čekali zeleno svetlo na semaforu. Čovek, čiji identitet još uvek nije poznat, stao je ispred autobusa i odlučno mu nije dozvoljavao da prođe. Dok je autobus zastajkivao, putnici u unutrašnjosti gledali su u čudu, verovatno zbunjeni ovom neobičnom situacijom.

Korisnici Instagrama su u komentarima osudili ovakvo ponašanje ovog čoveka, a neki su čak i napomenuli da "u Indiji gaze takve".

Ovaj incident kod Doma omladine podseća nas na važnost komunikacije između prevoznika i putnika tokom promena u gradskom prevozu. Možda će ovaj nesporazum služiti kao podsetnik svima da razumeju izazove s kojima se vozači gradskog prevoza, kao i korisnici istog, suočavaju tokom radova i privremenih izmena u saobraćaju, i zajedno nađu rešenja koja će svima olakšati putovanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading