GAZIO JE PO NAMA I NIJE PRESTAJAO DA PUCA! Stravična ispovest dečaka koji je preživeo Kecmanovićev krvavi pir: Ne znam zašto sam bio na SPISKU!

Autor:

Hronika

03.10.2023

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak koji je preživeo horor u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' i koji je operisan nakon napada, otkrio stravične detalje masakra.

GAZIO JE PO NAMA I NIJE PRESTAJAO DA PUCA! Stravična ispovest dečaka koji je preživeo Kecmanovićev krvavi pir: Ne znam zašto sam bio na SPISKU!

Foto: Tanjug/AP/Republika

Kosta Kecmanović

Pet meseci je prošlo od stravičnog masovnog ubistva koje je počinio tada trinaestogodišnji Kosta Kecmanović. On je u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole.

Jedan od dečaka koji je preživeo horor u školi i koji je operisan, ispričao je tada detalje tragedije koja je zadesila njega i njegove prijatelje.

- Bilo je strašno... Ne znam zašto nam je Kosta to uradio, mi se čak nismo ni družili. Nismo ga dirali, on se stalno ljutio na nas. Mnogo mi je žao mojih drugara... - ovako je započeo priču ranjeni dečak:

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Oproštaj od nastradalih u OŠ Vladislav Ribnikar

- Sve se brzo desilo. Svi smo bili u učionici kada je Kosta uleteo! Prvo je ranio nastavnicu. Svi smo počeli da vrištimo, da padamo, krijemo se ispod klupa, a nastavnica je legla preko nas koji smo bili na gomili da nas zaštiti. Tada je nju upucao nekoliko puta. Sećam se da su dva druga skočila kroz prozor, a neki su se čak pravili mrtvi. Svi smo bili po podu. Onda je krenuo da gazi po nama i nije prestajao da puca. Mi nismo bili toliko bliski drugari, on je imao svoje društvo. Ne znam ni otkuda ja na njegovom spisku - ispričalo je jedno od šestoro ranjene dece za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Tanja

03.10.2023 13:21

Surovi ,bezosecajan najmladji ubica na svetu,poubijao drugare iz skole u skoli. Oruzje doneo od kuce.Roditelji ga vodili u streljanu i ucili da barata oruzjem. Zasto je majka najmladjeg masovnog ubice na slobodi?

Odgovori 3 14
Sonja

12.10.2023 15:00

To je mali Monstrum, pobio je toliko nedužne dece, koje je čekala budućnost, i unesrećio njihove porodice, za njega i njegove nema oprosta

Pera

30.10.2023 15:51

@Sonja - Veliki monstrum, iako maloletan. Veliko zlo. Zakljucati ga i cekati da istrune.

Tijana

06.11.2023 07:38

Likvidirati ga, po kratkom postupku, kakva bre decija prava!