ODREĐEN PRITVOR BRATU FUDBALERA: Sukobu sugrađana prethodila bizarna svađa oko saobraćaja!

Autor:

Hronika

30.09.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do incidenta je došlo u prijepoljskom naselju Hašimbegovića polje kada se vozač kombija A.H. zaustavio kako bi iz vozila izašla njegova saputnica.

ODREĐEN PRITVOR BRATU FUDBALERA: Sukobu sugrađana prethodila bizarna svađa oko saobraćaja!

Foto: ST/Nebojša Mandić, A.Nalbantjan

Hitna i policija

Na predlog Osnovnog javnog tužilaštva iz Prijepolja, Osnovni sud u tom gradu, odredio je pritvor do 30 dana Vujici Dragutinoviću (1968) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nanošenje teških telesnih povreda. Ovu informaciju potvrdila je I portparolka OJT u Prijepolju Jasminka Bošković.

- Vujici Dragutinoviću sa prebivalištem u Beogradu, se na teret stavlja da je 26. septembra ove godine, nakon verbalne rasprave u saobraćaju, teško povredio muškarca iz Prijepolja. Povređeni muškarac zbrinut je u Zdravstvenom centru Užice, saopštila je za RINU Boškovićeva.

Do incidenta je došlo u prijepoljskom naselju Hašimbegovića polje kada se vozač kombija A.H. zaustavio kako bi iz vozila izašla njegova saputnica. Prema rečima očevidaca, V.D. mu je tada preprečio put i počela je prvo verbalna rasparva, a nakon toga i fizički obračun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading