BRAT FUDBALERA ZADOBIO POTRES U MOZGA U BIZARNOJ TUČI OKO SAOBRAĆAJA? Novi detalji obračuna u Prijepolju!

Autor:

Hronika

30.09.2023

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila je navodno napao vozača kombija nakon čega ga je pretukao, a potom pobegao sa lica mesta.

BRAT FUDBALERA ZADOBIO POTRES U MOZGA U BIZARNOJ TUČI OKO SAOBRAĆAJA? Novi detalji obračuna u Prijepolju!

Foto: Društvene mreže

Vujica Dragutinović, brat poznatog srpskog fudbalskog reprezentativca Ivice Dragutinovića, nedavno se našao u saobraćajnom incidentu koji je prema navodima, na kraju je prouzrokovao i fizički sukob između njega i drugog vozača.

Naime, incident se dogodio u naselju "Hašimbegovića polje" u Prijepolju. Prema nezvaničnim informacijama, vozač automobila je navodno napao vozača kombija nakon čega ga je pretukao, a potom pobegao sa lica mesta.

Međutim, kasnije se pojavio izveštaj koji je naglasio da Vujica Dragutinović nije pobegao sa mesta događaja, niti je za njim izdata poternica. Umesto toga, on je u pratnji prijatelja potražio medicinsku pomoć u Hitnoj službi Medicinskog centra Prijepolje zbog povrede glave koju je pretrpeo.

Takođe se navodi da mu je bila potrebna medicinska pomoć zbog simptoma kao što su vrtoglavica i mučnina, koje su navodno rezultat napada na njega od strane drugog vozača.

Dodatno, izveštaj ukazuje da je Vujica Dragutinović zbog svojih povreda zadržan na hirurškom odeljenju Opšte bolnice Prijepolje, a dan kasnije (27. septembra) je hitno prebačen u Zdravstveni centar Užice zbog sumnje na potres mozga, usled pogoršanja zdravstvenog stanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading