UBIO OCA, TELO BACIO U SAVU, PA PRIJAVIO NJEGOV NESTANAK: Novi detalji jezivog zločina koji je dobio epilog posle DEVET GODINA, saučesnik PROGOVORIO!

Autor:

Hronika

27.09.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devet godina tragalo se za ubicom Osečanca čije je telo 6. oktobra 2014. godine pronađeno na obali Save.

UBIO OCA, TELO BACIO U SAVU, PA PRIJAVIO NJEGOV NESTANAK: Novi detalji jezivog zločina koji je dobio epilog posle DEVET GODINA, saučesnik PROGOVORIO!

Foto: Shutterstock

Forenzika

Posle gotovo devet godina policija je rasvetlila ubistvo Slavoljuba L. (46) iz Osečine, a kao izvršilac zločina osumnjičen je njegov sin Dragan L. (36) koji je uhapšen i pritvoren.

Devet godina tragalo se za ubicom Osečanca čije je telo 6. oktobra 2014. godine pronađeno na obali Save, u ataru sela Klenak kod Rume. Najpre se pomislilo da je u pitanju anonimni utopljenik, s obzirom na to da kod njega nisu pronađena nikakva dokumenta.

Tokom uviđaja, međutim, u blizini mesta gde se nalazilo telo pronađeni su i tragovi krvi, pa je od strane tužilaštva naložena obdukcija. Njen rezultat je pokazao da nije reč o utapanju, već da je tada nepoznati muškarac ubijen i da je nastradao od više ubodnih rana nanetih oštrim sečivom, najverovatnije nožem, u grudi i vrat. Zločin se, kako je utvrđeno, dogodio između 5. i 6. oktobra, a smrtonosna rana je bila naneta u predelu pluća. Usledila je i identifikacija ubijenog, saznalo se da je reč o Slavoljubu L. iz Osečine, kao i da je njegov nestanak tamošnjoj policijskoj stanici prijavio njegov tada 25-godišnji sin Dragan.

Po njegovoj prijavi, navodno, otac je napustio kuću nekoliko dana pre nego što je pronađeno njegovo telo, nikome se od porodice, familije i prijatelja nije javljao, tako da niko od ispitanih u vezi njegovog nestanka nije znao gde je Slavoljub otišao i šta se sa njim dogodilo.

Istraga zločina potom je mirovala, sve do pre izvesnog vremena kada je zbog nekog krivičnog dela uhapšen Milorad N. (28) iz Šapca, kome je određen jednomesečni pritvor i nalazi se u Kazneno-popravnom zavodu u Nišu.

- On je u rođačkim vezama sa porodicom Slavoljuba L, policija ga je povezala sa njegovim nestankom pre devet godina, a odmah potom se došlo i do glavnog osumnjičenog, Slavoljubovog sina Dragana, koji je uhapšen i sa krivičnom prijavom za teško ubistvo priveden u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici, nakon čega mu je sudija za prethodni postupak odredio jednomesečni pritvor – navode izvori bliski istrazi ovog ubistva, piše Blic.

Po njihovim rečima, sledi utvrđivanje svih detalja zločina, uključujući i motiv, kao i kakva je u njemu uloga Milorada N, koji je u vreme ubistva imao tek 19 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading