ON JE POČINIO BRUTALNO UBISTVO U SMEDEREVU: Živka izbo 70 puta, otac i brat mu pomagali da se sakrije - KRIMINAL mu nije bio stran (FOTO)

Autor:

Hronika

25.09.2023

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

N. K. je inače aktivan i na društvenim mrežama, gde je pokazivao svoju bahatost.

ON JE POČINIO BRUTALNO UBISTVO U SMEDEREVU: Živka izbo 70 puta, otac i brat mu pomagali da se sakrije - KRIMINAL mu nije bio stran (FOTO)

Foto: FACEBOOK

N. K. ubio Živka I.

Muškarac N.K. (44) osumnjičen za ubistvo Živka I. (68) koji je ubijen sa više od 70 uboda nožem u Smederevu zbog novca od prodaje kuće, uhapšen je u Nemačkoj, a Srbija je danas zatražila njegovo izručenje.

Za osumnjičenim je bila raspisana Interpolova poternica, a on se prema prvim informacijama sam predao nemačkoj policiji u subotu.

N. K. je inače aktivan i na društvenim mrežama gde se hvalio skupocenim automobilom i motorom, a postavljao je i razne fotografije i snimke iz kultnog filma "Kum" gde ističe kriminal, ali i iz domačeg filma "Južni vetar", čija je tematika takođe kriminal, piše Kurir.

Foto: FACEBOOK

N. K. se predao policiji u Nemačkoj

Da podsetimo, telo Živka I. iz Smedereva nađeno je pre tri dana u jednom objektu kod Zelene pijace u ovom gradu, a pored N.K. policija je u Srbiji uhapsila D. A. (43) i Đ. A. (76) iz Smedereva zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pomaganje.

U pitanju su otac i brat osumnjičenog koji se terete da su pomogli N. K. da prikrije tragove i sakrije sredstvo izvršenja krivičnog dela.

Pošto je policija došla do saznanja da je N. К., odmah po izvršenju krivičnog dela, napustio Republiku Srbiju i pobegao, za njim je bila raspisana potraga.

Foto: FACEBOOK

N. K. osumnjičen za ubistvo u Smederevu

Osumnjičenima D. A. i Đ. A. je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni višem javnom tužiocu u Smederevu do se za N.K. čeka da bude izdručen Srbiji.

Policija je saopštila da je žrtva imala više od 70 uboda po telu, a njegove komšije su ispričale da je on nedavno prodao kuću i kupio lokal na pijaci u kom je i živeo.

- Povremeno je pradavao neke namirnice na pijaci i od toga je živeo - kispričali su ranije poznanici ubijenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading