JEDAN OD OSUMNJIČENIH PROGOVORIO O UBISTVU U MLADENOVCU: Evo kako su se branile ubice iz kafane!

Autor:

Hronika

30.08.2023

16:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antonijević je ubijen na proslavi rođenadana svog sina u restoranu "Panorama" u Mladenovcu, a kako navode očevici, sin i kum, koji su sedeli sa njim za stolom, pokušali da odbrane od ekipe koja ga je napala.

JEDAN OD OSUMNJIČENIH PROGOVORIO O UBISTVU U MLADENOVCU: Evo kako su se branile ubice iz kafane!

Foto: Dragan Kadic, republika, facebok

Mladenovac

Osumnjičeni za svirepo ubistvo automehaničara Dušana A. (47) u jednom restoranu i Međulužju, saslušani su danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Šestoro muškaraca završilo je iza rešetaka ubrzo nakon ubistva. Kako saznajemo, njih petorica su se branili ćutanjem, dok je jedan uporno ponavljao da je pokušao sve kako bi nesrećnog muškarca zaštitio od pomahnitalih siledžija.

Posle saslušanja Tužilaštvo je za svu šestoricu nasilnika zatražilo određivanje pritvora od 30 dana, a posebno se utvrđuje ko je Dušanu zadao fatalni udarac flašom.

Naime, kobne večeri, oni su bez ikakvog povoda započeli tuču u kojoj su njih šestorica napali Dušana A. i njegovog sina, koji je tog dana proslavio 21. rođendan. 

Bez milosti su ga pretukli, a potom dokrajčili flašom ili pepeljarom, posle čega je Dušan izgubio život.

Podsetimo, Antonijević je ubijen na proslavi rođenadana svog sina u restoranu "Panorama" u Mladenovcu, a kako navode očevici, sin i kum, koji su sedeli sa njim za stolom, pokušali da odbrane od ekipe koja ga je napala.

Uhapšeni su S. M. (28), S. D. (31), P. B. (38), P. M. (34), J. M. (40) i S. S. (33).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading